Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S
Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.
A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.
20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/
Pedig ha felvennéd ezeket a hangokat, te is megnyugodnàl, hogy a végén màr paràzol olyan dolgoktól, amelyek nem léteznek.
Lehet a falba befùródott valami àllat, elõfordùlhat.
Ezt a video sokat segített nekem abban, hogy megnyugodjak, amikor ilyen problémáim voltak.
Megpróbálom telefonnal rögzíteni ha legközelebb hallom.
Amúgy eddig csak este hallottam, viszont a pakolászás a padláson már történt egyszer fényes nappal is. Mivel munkanélküli vagyok, épp egyedül voltam itthon mikor ez történt, így biztos hogy senki sem tudta a dobozokat dobálni a padláson.
Kedves 72%-os!
Mondtam, hogy nem kérek ilyen videókat, egyáltalán nem vagy "szellemes":)
Jajh hát igen, a só meg a szenteltvíz... ha esetleg kipróbálnád ezeket, akkor süss mellé némi kalácsot, áztasd át, aztán hintsd be porcukorral, és tömd be vele a sarkokat, jó szellem-szigetelő...
Istennek semmi köze az egészhez (bár szerintem semmihez sincs..), az csak egy kitalált alany, amibe ha valaki "hisz", az lelki megnyugvásban részesül..
Hát mondjuk személy szerint én nem...
Na, de hogy ne csak kritizáljak, tanácsot is írnék..
Szerintem nem volna rossz ötlet barátnőt áthívni pár napra, hülyülni vagy hasonlókat, és ha halljátok a hangokat, akkor érdemes konkrét lépéseket tenni ez ellen. Én felnéznék a padlásra is például.. kitudja mik vannak ott.. Természetesen nem egyedül mert a szívroham elkapkodna D: ... Én még azt is megtippelném, hogy patkányok/egerek "költöztek" be nálatok, és a "trappolást" talán ők hallatják. Viszont a lélegzésen még töröm a fejem.. ilyennel még nem találkoztam.. gondolkodom mi is adhatja, talán a radiátorok, vagy nemtudom milyen helyen élsz, de lehet hogy megsüllyedt a ház vagy akármilyen bútor esetleg elmozdulgat... de semmiképp sem kötném a szellemekhez. Elsőre legalábbis nem, addig míg meg nem bizonyosodom arról, hogy a reális gondolkodásom elmehet a búsba.
Ez nem "néphülyítés", csak aki nem tapasztal ilyen dolgokat az nem hisz benne. Én sem hittem és el sem hittem volna senkinek, amíg nem velem történtek a dolgok.
Én néhány hónapja érzek jelenléteket és én sem tudok ellenük tenni és elég zavaróak. Én nem ilyen dolgokat érzek, hanem én eleinte szimplán csak éreztem a jelenlétüket, majdnem minden nap. Néhány hete már meg is nyilvánulnak elektromos eszközökön keresztül. Pl.: Amelyik helyiségbe bemegyek ott villan a lámpa kettőt-hármat (Még mielőtt valaki írná, nem a lámpával van baj, a családom többi tagjánál nem villog, megkérdeztem), a múltkor le volt téve mellém az asztalra a telefonom és nem nyúltam hozzá, nem jött sms, nem hívtak, semmi... és egyszer csak elkezdett világítani a képernyő, most a legutóbbi eset az volt, hogy rákötöttem a laptopot a nagy hangfalra és zenét hallgattam, amikor valaki beleszólt 2x. Nem értettem, hogy mit mond, de mind a 2x ugyanazt mondta. (És nem a zenében volt, mert a kedvenc számom hallgattam, amit annyiszor hallottam már, hogy minden egyes hangját ismerem.)
Én megpróbálok ezzel együtt élni, mert nem tudok ellene tenni, csak amikor hajnalban készülök és elkezd villogni a lámpa, akkor az tényleg elég zavaró...
Én kettő jelenlétet érzek és az egyik nagyon rossz hatással van rám. Amikor itthon vagyok mindig feszült vagyok én ingerült és nagyon sokat fáj a fejem.
Kérdező! Te nem érzed, hogy negatív hatást gyakorolna rád??
Kedves utolsó!
A lélegzetvételt úgy képzeld el, ahhoz hasonlít leginkább mint mikor nyitott szájjal veszi az ember a levegőt. Ilyen hangod vajon mi adhat?
A patkányok/egerek nekem is eszembe jutottak, aput fel is küldöm ma a padlásra, hogy nézzen körül. De hogy én be nem teszem a lábam oda ezek után az fix.
15:37-es
Amolyan is-is érzésem van. Egyszer megnyugvást érzek mikor tudom hogy ott van, egyszer meg már-már halálfélelmem van és a hideg ráz. Érdekes dolgokat írtál nekem, hasonlóakat tapasztalok én is. Itthon nagyon feszült vagyok, de mivel abszolút szkeptikus próbáltam maradni mindig megmagyaráztam magamnak így szép lassan megszűntek. De azt vettem észre, hogy ezek a dolgok hullámszerűen visszatérnek, egyszer meg lenyugodnak.
Nekem is eleinte csak apró dolgokkal kezdődött amiknek csak most utólag tulajdonítok jelentőséget. Aztán kezdődtek a fekete árnyak amiket a szemem sarkából láttam, majd a tényleges dolgok: tárgyak eltűnnek, arrébb találom meg őket, hangok, majd most végül a levegővétel ami a végső csepp volt a pohárban.
Nem állítom, hogy mindent 100%ig tisztán hallok és biztos hogy valami természetfeletti dolog (miért is állítanám hiszen ember vagyok, könnyű befolyásolni az érzékeimet), de fix hogy mivel a családom minden tagja észleli a dolgok nagy részét így valami van.
Kedves válaszoló írj még kérlek, megnyugtat a szöveged mert hasonló cipőben járunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!