Valaki segítsen!? Mostmár nagyon félek elegem van:S
Már nem az első alkalom hogy furcsa dolgok történnek itthon, az állatok is érzik. De ez a mai ez betette a kaput...ülök az asztalomnál és az előbb hallottam valami olyasmi hangot mint mikor az ember levegőt vesz. Körülnéztem a polcomon azt hittem onnan jön a hang, de abba maradt. Vissza ültem, gépeztem tovább és megint elkezdődött. Valaki ütemesen veszi a levegőt mellettem.
A HIDEG IS KIRÁZ!! Segítsetek kérlek elegem van már, a sírógörcs kerülget.
20 éves lány vagyok és lassan már nem merek egyedül aludni:'/
Az agy alváskor leblokkolja a testet, hogy ne mozogjon az álmokban látottak szerint.
Az alvási paralízis esetén az agy felébred, a test viszont nem, le van blokkolva. Nem tudsz megmozdulni (paralízis), a tudatod viszont teljesen ébren van. Sok esetben a szem is nyitva van.
Alvási paralíziskor érzel és/vagy látsz is árnyakat, a gonosz jelenlétét.
Keress rá a google-ban, van egy csomó beszámoló.
Itt a 85-ös például elég durva:
Sokfajta alvási paralízis van. Én se tudtam megmozdulni, éreztem, hogy nehezen lélegzem, de a négy szellemárny csak járkált, nézelődött, hajlongott az ágyam körül...
Akkor ezek nem valós dolgok?
Volt már párszor nekem is hogy nem tudtam megmozdulni, akkor be is pánikoltam, de ébredéskor ez természetesnek tűnt nekem.
Lány vagyok és 20 éves amúgy:)
Valaki szerint hallucináció (pl az orvosok szerint), valaki szerint (főleg aki átéli) teljesen valóságos.
Ha viszont mindenki tapasztalja a házban, az már gyanús... a tévésorozatban is azért érdekesek a történetek, mert (majdnem) az összes szereplő érzékeli/látja a szellemeket... nem tudom ezt hogyan magyarázzák meg az orvosok, hogy egyszerre egy házban 3-4 embernek is alvási paralízise van???
Az az érdekes, hogy nálam azonnal megszűnt, miután elköltöztem onnan. pedig nyugodt lakás volt.
Velem egy hete történt, hogy kezdtem aludni, és rettentöen mozgott az àgy alattam, vagyis olyan mintha ràngatnàk. A pàrom nem érzékelt a lakàsban ilyesmit, mert azt hittem földrengés. Olyan is elõfordult màr velem, hogy feküdtem az àgyban és felettem hideg,meleg levegõ vàltakozott. Nagyon érdekes volt és még ràadàsul éreztem, mintha sùlya lenne.
Egyébként itt mellettem àllandóan varàzsol egy nõ. Komolyan mondom sokszor félek tõle, néha olyan cincogó hangot csinàl. Ki tudja, hogy mit küld rànk.
Kérdező durva amiket írsz:S
leírom a saját sztorim:egyik este lefeküdtem az ágyamba,nyugisan becsukom a szemem,és hirtelen a semmiből beugrik egy kép,miszerint látom a szobám sarkát,ahol épp a függöny előtt elmegy egy fekete alak.ezzel egyidőben tisztán,érthetően hallottam egy hangot,ami azt mondta:"Nem vagy egyedül".felriadtam,nagyon meglepődtem,mondtam magamban:"mi van???".erre ismét elismételte:"Nem vagy egyedül",ezúttal nyomatékos hangsúllyal.aztán volt,hogy szintén este becsuktam a szemem,és egy magas,erős termetű,széles vállú alak tornyosult fölöttem.félelmet éreztem,éreztem a belőle áradó gonoszságot,de ösztönösen tudtam,hogy nem szabad félnem,mert ebből nyeri az energiáját.aztán eltűnt,nem bántott.egyszer bátyám is mondta,hogy a szobájában éjjel látott egy fekete alakot,ami egy rövid ideig figyelte,aztán eltűnt.mondta,hogy máskor is úgy érezte már,hogy figyelik.szóval velem is történtek furcsaságok.az a legfontosabb,hogy ne félj.ezek a lények ugyanolyanok,mint az emberek,azok között is vannak rosszindulatúak,de csak azt tudom tanácsolni,ne félj tőlük,és nem lesz hatalmuk fölötted.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!