Létezik Isten,?
Nem.
De a keresése egyeseket szórakoztat, úgyhogy próbáld ki nyugodtan.
Annyi itt az "okos",hogy én már meg se merek szólalni,de mégis megteszem hátha használok valakinek.Talán éppen olyannak aki nem gondolja magát Istennek.
Én nem bánom (ha már olyan nagyon oda van érte )elhiszem ,hogy ő Isten csak akkor bizonyitsa is be. vagyis teremtse olyt ami még nincs,mert Isten ezt tette. A LEGYEN szavával előhívta ,megteremtette a SEMMIBŐL a látható világot. Más szóval: TEREMTETT. Nos,ha valaki még nem tudná ŐT nevezzük ISTENNEK. AKI korábbi szóval ŐS-TÉNY volt.Tehát aki meg akarja tudni,hogy van-e Isten az először is vegye észre ami körülötte van. Néhányan hivatkoztak itt és máshol is a katolikus egyház bűneire,meg emberek bűneire.Én is tudom,hogy van ilyen,és nekem se nagy vigasz ,hogy bűnhődnek majd érte,de való igaz. Isten indenkitől számon kári majd az ő bűneit.
A bizonyítási eljárás sok féle lehet,de még a tökéletes okfejtés se gyöz meg mindenkit.Több oka van. Az angol mondja is: NEM akarom hinni,tehát nem hiszem.
Még kis iskolás koromban mondta nekünk a tanitóbácsi,hogy apuka kisfiával sétált a hóban.Éppen arről győzködte volna fiacskáját,hogy VAN Isten.És minden beszéd hiábavaló volt. Beszéd közbe akisfiú Felkiált:
- Nézd apu,itt egy kutya járt
- Honnan tudod?
- Hát a nyomáról.- később megint felkiaált a gyerek
- Apu nézd,itt meg egy nyúl szaladt.
- És ezt meg honnan tudod?
- Hát a nyomáról. - Odébb megint megszólal a kisfiú
- Apu nézd csak,itt meg egy őzike járt...
- Ezt meg megint honnan tudod,
- Jaj apu,hát te semmit nem veszel észre? Hát itt a nyoma a hóban.
Van ember aki még a távolbanlévő dolgot is észreveszi,a másik meg még azt se ami majdhogynem a szémét kiveri.
Életemben többször voltam a halál torkában,mégse engedte Isten hogy meghaljak,mert terve volt velem (Istennek mindenkivel terve van) Amikor meghalok nem lesz ami zavarjon,mert megfeleltem elvárásának.Leírtam amiért itt tartott: www.osys.hu/biromiklos
Vezesse úgy az ÚR,hogy te is elegettehess az ÚRnak!
Az előttemszólónak IS!
Örömet szereztetek azzal,hogy Ti is nyilatkoztok Nem csak a sátánisták.
Igen! Az Isten lélek. Bár ami az ember testét halálakor elhagyja,mérhető (mérték,28 gr.)mégsem látszik.Legalábbis nem tudok róla,hogy valaki látta
volna.DE mivel mérhető,létezése már tudható IS nemcsak hihető. S ha már szóbajött a matematika is,az ember azért észlény,mert tud következtetni az ismertekből az ismeretlenre.- MÁR AKINEK ESZE VAN...- lÁSD aránypár,Pythagoras tétele. I tak dalse.
Én nem az a "HÍVŐ" fajta vok.:S
De azt mondom h aki hisz is benne nem kéne mást is rávenni.
Válasz: SZERINTEM nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!