Az ufó és szellem hívöket miért nézik folyton zavart elméjünek, mikor Jézus meg Isten létezésére talán még kevesebb a bizonyíték?
Az "ufó és szellemi hívők" fűbe fába természet feletti jelenségeket látnak, és verik a mellüket hogy ők látták. (értsd, le esik egy kép a falról akkor az már biztos szellem jelenlét stb...)
Biztos ISten hívők közt is vannak ilyenek, de az ufó és szellem hívők közt több az ilyen gyogyós megszállott.
A kérdezőnek részben igaza van. Én például éppúgy nem hiszek Istenben, mint ahogy a szellemekben és az ufókban sem.
De ettől még nem nézem le őket, mert például a családom (szüleim, testvéreim) többé-kevésbé vallásosak, és nagyon szeretem őket.
Azonkívül én is voltam vallásos, katolikusnak neveltek, hitoktatást is kaptam éveken keresztül, sok vallásos embernél jobban ismerem a katolikus vallást, és sok szép emlékem van a vallásos korszakomról. Meg aztán a templomokat is nagyon szeretem, mert szépek.
Gyerekkoromban meg valamennyire hittem az ufókban is, vagyis olvastam ufós könyveket, és sokat agyaltam rajtuk.
De aztán felnőttem, természettudományokat tanultam, megismertem a világot, és elmúlt a hitem az úgynevezett "természetfölöttiben".
Isten és az ufók hol ütik egymást? =O
Azért gondolj a kereszténység kezdeteire, a keresztényüldözésekre. 200-300 évig tartott!
Azóta eltelt jó néhány év, megszokták az emberek, beépült a kultúrájukba. Talán x idő múlva a földönkívüli lények létezése is általánosan elfogadott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!