Az ufó és szellem hívöket miért nézik folyton zavart elméjünek, mikor Jézus meg Isten létezésére talán még kevesebb a bizonyíték?
Mert ha megnézel egy úfó hívőt, akkor láthatod, hogy ostoba butaságokat beszél amiket csak egy skizofrén tud összehordani az OPNIban és ha találkoznál vele, látnád is hogy bomlottagyúak mind, mint nálunk is 404-es.
Ha bemész egy templomba csak józan hétköznapi embereket látsz akik hisznek egy magasabb rendű teremtőben és hozzá imádkoznak.
Ezt nem látod ?
Hát kérdező te eléggé elvakult vagy :lol
A papok egyáltalán NEM pedofilok !! Isten szolgálatának tették fel az életüket. Az hogy néha 1-2 emberről hallani, hogy esetleg elkövetett ezt azt, ami később mint Misi bácsi rajztanár esetében sem igazolódik be, mert a rossz gyerekek eltanulták a Szausz Parkból hogy ezzel kell vádaskodni. Valójában a papok 99.999999%-a komolyan vevő Istenhívő ! Nem is kockáztatják meg, mert ha lebuknak akkor kikerűlvén az egyházból szinte a hajléktalanságba mennek, így nem is mennek oda pedofilok.
Senki sem követeli bele a nyugdíjasok utolsó forintjait bele a perselybe, hanem körbemegy a ministráns fiú és aki akar ad bele valamit, nem jól láttad. De a templomba járók teljes ítélőképességekkel és cselekvőképességgel rendelkező emberek, ellenben az ufó hívektől, akik 99%-a skizo vagy annak kezdődő stádiuma, a maradék 1% pedig szélhámos akik az előző hiszékenyekből akar megélni !
Magyarországon EGYETLEN fizikust említs aki hisz az ufókban ! Itt nem lehet megélni az ufós könyvekből, mert nincs annyi piaca mint USAban, ahol valóban van egy két fizikus aki meglátta ebben az üzleti lehetőséget :(
Hat igen,ifju kerdezonk elegge elvakult.
Figy,en speciel hiszek Istenben,de ettol meg nem tartom kizartnak,hogy letezhet mashol is elet.
Szerintem ez utobbi allitasban nagyon sokan egyetertenenek,meg a hivok kozul is.
A problema mindket oldalon a fanatikusokkal van.A fanatikus istenhivovel,aki minden vele torteno dologban Isten kezet latja ugyanugy,mint a fanatikus ufohivovel,aki mindent az ufokkal magyaraz,konspiracios teoriakat gyart,stb.
Ha csak itt az ezo-topicban korulnezel,lathatod,hogy mennyi olyan kerdest tesznek fel,ami
a.,zavart elmeallapotra
b.,kamu viccelodesre utal.
Ezek utan nem csoda,hogy igen kevesen veszik oket komolyan.De mondom,ettol fuggetlenul meg lehetnek szellemek es ufok is,csak az ezekkel intenziven foglalkozo emberek altalaban...kisse furak (es akkor meg finoman fogalmaztam).
Szeretném veled megosztani Aquinói Szent Tamás "öt útját", amely bizonyítja Isten létezését (részlet Turgonyi Zoltán A filozófia alapjai c. művéből): "Az első szerint mindent, ami mozog, valami más mozgat, s ezt megint csak valami más, és így tovább; ám kell lennie egy első mozgatónak, amely már mozdulatlan (tehát maga nem szorul rajta kívüli mozgatóra), s amely az összes többi mozgató mozgásának végső forrása; hiába mennénk ugyanis a más által mozgatott mozgatók sorában a végtelenbe, a sor egészének mozgására, ennek a tagok által egymásnak átadott mozgásnak a keletkezésére nem adnánk magyarázatot.
A második út érvelése azon alapul, hogy minden létező létének rajta kívüli oka van, de, akárcsak a mozgás estében, itt sem lehet a végtelenbe menni, s kell lennie egy első oknak, amely már magában bírja létének magyarázatát."
"Az ötödik út érvelése arra hivatkozik, hogy a világban az értelem nélküli létezők célszerűen működnek, kell tehát léteznie egy felsőbb értelemnek, amely célra irányítja őket. (Természetesen Tamás mindezt jóval részletesebben fejti ki..."
A kérdezőnek ajánlom a könyvet amelyből idéztem, hogy kiindulópontja legyen egy objektív világkép megalkotásában.
Ha bárkit érdekel a kihagyott két út rövid ismertetése leírom szívesen.
Hát kérdező ismét bemutattad hogy nagyon elfogúlt vagy .
Nekem a nagymamám apáca és egyetlen kiugrott papot és apácát sem ismerek, sőt ellenben mindegyik egytől egyik talpig becsületes Isten szerető és félő ember a mai napig.
Ellenben a másik táborból szintén sokat ismerek személyes vagy kongresszusok által és mind (kivéve sós tibort) skizofrén, szélhámos, bolond :( Sajnos ténleg így van. Sőt leveleztem, magyar híres ufó kutatóval, aki azt írta a válaszlevelében miután bebizonyítottam neki, hogy amit ír az marhaság, hogy őt nem érdekli az ami a fizika könyvekben van és lehet hogy úgy van amit leírtam, de ő akkor is kimutatta ami nincsen :lol Érted ezt ugye ? Na hát kb ez a helyzet. Az más eset, hogy láttak repülőtisztek a levegőben dolgokat, én ezt el is hiszem, sőt !
Biztos vagyok benne, hogy sok titkos katonai fejlesztés van amiről nem tudunk a mai napig sem és hát tudod tesztelni kell valahol őket is :D Ha egy repülős pilóta 80-ban azt mondja, hogy látott egy feketeés tárgyat elsuhanni iszonyat gyorsan, amit a radar nem mutatott ki, akkor az nem UFÓ hanem csak a lopakodó volt.
1. „Nekem a nagymamám apáca” Ki is az elfogult? ;)
2.„Roger Vangheluwe a VT4 belga televíziónak adott interjújában beismerte, hogy két unokafivérét is szexuálisan molesztálta”
3.„Siketnéma növendékeket molesztáltak egy egyházi intézményben a papok az olaszországi Provolóban…- Igen, pedofil voltam, akkor is, amikor a provolói intézményben is dolgoztam – közölte az egyházi ember a lap újságíróival. – Nem tudom tovább magamban tartani ezt a történetet. Szégyellem magam azok a paptársaim miatt, akik továbbra is hallgatnak, vagy próbálják elfojtani magukban ezeket az emlékeket. Évtizedek alatt csak egyetlen egyházi embert küldtek el az intézményből a hetvenes évek elején, aki túlzottan erőszakos volt a gyerekekkel, a többiek maradtak. Az intézmény vezetői pontosan tudták, mi folyik a kolostor falai között. Arra a kérdésre, hogy elmesélte-e a titkát társainak, a pap így felelt az újságírónak:
- Nem, csak Istennek vallottam be a bűnömet, térdepelve és imádkozva. És az Úr bocsánatát kértem. A pedofília tönkretette az életemet. De olyan bájosak voltak a gyermekek, annyira vonzottak…”
4.„Luiz Marques Barbosa 82 éves, de a brazil atyát ez nem tartotta vissza attól, hogy ministráns fiúkkal fajtalankodjon. Büntetése: 30 nap elzárás.”
5.” a Szeged-Csanádi Egyházmegye megyéspüspökének, dr. Kiss-Rigó Lászlónak hivatala felfüggesztette Fazakas Attila orosházi plébánost (képünkön), akinek egyben áthelyezését is kezdeményezte. Informátorunk szerint az ügy hátterében egy szülő levele áll, amelyet dr. Kiss-Rigó László püspöknek címeztek. A levélből kiderül, hogy az orosházi plébánost rajtakapták, miközben egy kiskorú lánnyal fajtalankodott. Értesüléseink szerint a levelet a felháborodott szülők fogalmazták… Felhívtuk az egyházmegye püspöki hivatalát, ahol dr. Kovács József irodavezető megerősítette, hogy "bizonyos, részletezni nem kívánt problémák miatt" Fazakas Attila orosházi plébánost valóban felfüggesztették és kezdeményezték áthelyezését. A hivatal médiareferense nem kívánt az ügyről nyilatkozni.”
6. A 720 oldalas Murphy-jelentést tavaly november 26-án hozták nyilvánosságra. A dublini kormány megrendelésére készítették, s az 1975-2004 közötti, egyházi személyiségek által elkövetett szexuális visszaéléseket tárta fel. Ebben megállapították, hogy a kilencvenes évek közepéig a dublini egyházmegye titokban tartotta ezeket az eseteket. A dokumentumból az is kiderül, hogy néhány bűncselekményt a dublini érseki székesegyházban követtek el.
7. "A rendőrség eljárást indított egy 63 éves pap ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy bűncselekményt követett el öt 10 és 12 év közötti kisfiú ellen" - mondta el Mirjana Kulas rendőrségi szóvivő. A helyi sajtó szerint Drago Ljubicic pap szexuálisan erőszakoskodott a gyer Egy mexikói római katolikus papot helyeztek vád alá, mivel 7 évvel ezelőtt egy 9 éves fiút erőszakolt meg. Rafael Perez Sanchezt, vasárnap helyezték előzetes letartóztatásba egy Pueblához közeli városkában, ahol épp misét celebrált. mekekkel."
8. [link]
Folytathatnám még a sort, de gondolom mindenki néz tv-t és olvas újságot. Szerintem korrekt vagyok, ha felajánlok egy döntetlent a dolgok létjogosultságát illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!