Teljesen laikusként kérdezem. Ha van éjszakánként szellem a lakásban, arról hogyan tudok megbizonyosodni?
Nem igazán hiszek benne, mégis néha úgy érzem, amikor éjjel felébredek.
Igaz, hogy a tükör, átjáró?
Nem értem,hogy értelmes emberek hogyan hihetnek a szellemekben? 100 évvel ezelőtt is csak a nagyon primitívek hittel bennük.
Egy lakásban,főleg ha csend van és sötét,mindig vannak zajok,árnyékok,esetleg légfuvallat,amit abban a pillanatban nem tud az ember megmagyarázni. De ha világosságot gyújt,logikusan gondolkodik,rájön a természetes magyarázatra.
Az pedig,hogy a tükör átjáróház,a legnagyobb marhaság. Honnan menne a szellem a tükör hátuljába? A falból?
Nálunk mindig is volt a hálószobában tükör,legtöbbször az ágyakkal szemben,és soha nem jött ki onnan semmilyen szellem.
Beképzeltek magatoknak valami "szellemet" és ezen a fórumon a sok retardált megerősít ebben.
Próbálj inkább pozitívan gondolkodni,és ne higgy az ilyesmikben.
Kérdező:
Neked szeretném megjegyezni: az, hogy Te valamiben hiszel, nem azt jelenti, hogy létezik. Biztosan te sem hiszel valamiben, amiben más igen, érthetném.
Az, hogy a tükör az valami átjáró, az kb. a legnevetségesebb dolog, amit valaha hallottam. Miért kéne egy tükröződő felületet annak hinni? Ezzel az erővel a monitorom is az, erős napfényben, mert tükröződik.
A legjobb módszer arra, hogy éjszakánként megbizonyosodj a szellem létezéséről, az az, hogy sötétben körbenézel - esetleg zseblámpával - én így azonosítottam be nem kevés ismeretlen zajt. A sosogó, kopogó zajok, és a suttogás szerű hang is lehet egy rohadt öreg ereszcsatorna miatt - tapasztalat.
Szellemeket meg lásson az, aki lusta utánanézni valami igazi okának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!