Mit láthat a gyerekem éjszakánként?
Nem kizárt dolog,hogy tényleg lát valamit amire békára hasonlít.
vagy esetleg,nem néz olyan mesét amiben "gonosz béka" van,vagy ilyesmi ~ lehet,hogy ilyenből szedi a békás dolgot.
Netán,tényleg béka,bár nehezen tudnám elképzelni.
Sok szerencsét. =)
Szia!
Az én kisfiam is 3 éves és nekünk vagy egy valaki aki a barátja. Én először képzeletbeli barátnak hittem, de valószínűleg nem az. Szerintem ez a béka is ilyen lehet. Mond neki, hogy ne féljen tőle, nem bánt, stb... Ha továbbra is fél, akkor TE megkérheted a békát, hogy menjen el és hagyja békén a kicsit.
Unokahúgom 3 évesen egy szakállas, vérző arcú, jóságos bácsit látott rendszeresen a szoba sarkában lebegni. Mi paráztunk, ő meg nem, mert úgy érezte, hogy az a bácsi nagyon jó.
Furcsa dolgok ezek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én olvastam, hogy a gyerekek látják a szellemeket/angyalokat - mindegy, hogy hívjuk, de a felnőttek "megtanítják" nekik, hogy szellemek nincsenek, ezért megtanulják nem látni.
Nem tudom, mi az igaz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!