Mit láthat a gyerekem éjszakánként?
Huuhh kedves kérdező szerintem azokat a képeket ne mutasd meg a kislányodnak!! Még én is megijedtem.. Én 2 hónapja folyamatosan szellemeket látok..kiskoromban nem láttam ilyesmiket.. De van egy ismerősöm neki van egy 3 éves kisfia és játszott a nappaliban és elhívtuk, hogy jöjjön enni.. és azt válaszolta hogy mindjárt csak játszik, még a barátjával. EGYEDÜL játszott és beszélgetett(valakihez).. Én hiszek a szellemekben amióta látom őket, azóta nem hittem bennük.. amikor anyukámnak elmeséltem, hogy miket látok azt mondta h ilyenkor gondoljak arra,hogy Jézus azt mondta nem uralkodhatnak felettünk semmiféle szellemek lények állatok egyebek.. És ilyenkor mindig azt mondom, hogy Jézus nevében tűnjetek el innen. És elmennek!!!!! Mondd el neki is, hogy nem kell félni tőle!és ha ő is kipróbálja esetleg h ezt a mondatot mondja a békának lehet hogy elfog menni és békén hagyja.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!
Remélem a kislányod nem lesz megrémülve tőle és békén fogja hagyni a béka, te pedig semmi képen se rémülj mg ettől mert ha a kicsi látja rajtad, hogy te is félsz ő még jobban fog!
15/L
kedves kérdező
remélem még tudok segíteni,de szerintem a válasz egyszerű.
a kicisnek van egy képzeletbeli barátja, akivel lehet hogy "összevezstek" vagy kisült, hogy a béka"rosszcsont" és ezért ilyen. de mindig maradj nyugodt és türelmes, mert akkor a kislányod se fog annyira félni
,,Én olvastam, hogy a gyerekek látják a szellemeket/angyalokat - mindegy, hogy hívjuk, de a felnőttek "megtanítják" nekik, hogy szellemek nincsenek, ezért megtanulják nem látni.
Nem tudom, mi az igaz ebből.''
Nem. A gyerekeknek(illetve sok állatnak) kitűnő a szemük és ezért látják a szellemeket, ezért van ha a kisgyerek erősen néz egy pontra ott valamit lát, vagy ha néz a semmibe, és elmosolyodik, esetleg megijed.
És nem "megtanulják nem meglátni", hanem megváltozik a szem felépítése, és ahogy öregedik az ember, egyre kevesebbet lát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!