Mit láthat a gyerekem éjszakánként?
Szerintem az nem béka, csak hasonlíthat a békára, ezért nevezi annak.Szerintem mutass neki képeket békákról és kérdezd meg, ilyen-e, amit ő látott, ha nem akkor próbálja meg elmesélni, miben különbözik az ő békája.Persze, ezt valami kellemes hangulatban, játékosan, viccesen próbáld megoldani, így kevésbé kap frászt, ha meglátja a békás képeket.
Ezt csak azért javaslom, mivel gyerekkoromban én is láttam "valamit", amit jobb híján nyúlnak neveztem, mert arra emlékeztetett, és kisgyerek létemre nem találtam jobb szavakat rá.
Nagyon fontos, hogy a kislány lássa,hogy hiszel neki és valóban hinned is kell, mert a gyerekek még többet képesek látni, mint sok felnőtt, akikből kinevelték ezt a természetes képességet.
Ez a "béka " nem lehet jó szándékú, ha a kislányban félelmet kelt.A célját akkor érné el, ha Te nem hinnél a lányodnak és ő magára maradna a félelmével, sőt, viszályt is kelthetne köztetek a dolog.A démoni jelenségeknek általában ez a céljuk.
Hatásos lehet az is, ha beszélsz a békához , mondd el neki, hogy elhiszel mindent, amit a lányod róla mond és nem fogod hagyni, hogy ijesztgesse őt.
Ha mindig türelmes és megértő leszel, mikor a lányod fél, akkor hamar elfog tünni a béka az életetekből.
12:54,
bocs az offért,de mi van ha olyan békát lát,amit te belinkeltél?
Hát,ha olyan békát lát amit linkeltem,akkor valószinüleg valamiért ilyen lények látogatják.
Aminek,rengeteg oka lehet.
Senki nem mondta,hogy látogatják,pont azért kérdeztem,hogy ilyenek voltak e,mert nem biztos.Sőt,valószinüleg nem.
Félni pedig teljesen felesleges,ugyanis elég régótta vannak itt a földön és irányítják a világot a háttérből.Már amennyire ez sikerül nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!