Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Teljesen laikusként kérdezem....

Teljesen laikusként kérdezem. Ha van éjszakánként szellem a lakásban, arról hogyan tudok megbizonyosodni?

Figyelt kérdés

Nem igazán hiszek benne, mégis néha úgy érzem, amikor éjjel felébredek.

Igaz, hogy a tükör, átjáró?

2011. okt. 21. 12:33
1 2
 11/18 KabzsiOld válasza:
Ha a szobámban nincs tükör de a ház többi részében igen akkor a szobám védet terület?
2014. aug. 4. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Jó régi kérdés, de látom senki se tudja igazán megválaszolni.

Én csak a miért részére tudom a választ.

A kételkedőknek...

Nem a fizikai (anyagi) világunkban "bújik bele" egy entitás a tükörbe, főleg nem a falból!

A tükör egy másik dimenzió "ablaka", amin ki-be tudnak közlekedni. Olyan, mintha ablakok vagy ajtók lennének, ami a mi világunkra néz - ezért van az, hogy közületek valaki az entitás kíváncsiságára figyelt fel. Vannak, akik csak figyelnek minket. Vannak, akik leszívják az energiánkat. Vannak, akik itt maradnak, lidércek, akik még messzebb merészkednek.

Ez olyan, mint nálunk az ajtó vagy ablak. Ki-be tudunk rajtuk közlekedni. Az entitások esetében a tükör ugyanezt a funkciót tölti be.

Ezt egy látó barátnőm magyarázta el nekem.

2015. júl. 24. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
11-es, nem védett a házad. Ahogyan átlép az entitás a tükrön, szabadon mászkálhat a házadban.
2015. júl. 24. 11:04
 14/18 AzAldiOlcsó válasza:
Szia. Igen,a tükör egy átjáró,és még néhány fal is. Ha megszeretnél bizonyosodni arról,hogy van e szellem a házban, akkor este tegyél ki ez tál sót és egy másik tálba lisztet az étkezőasztalra. Ha reggelre ki lesz borulva,akkor van. (Lehetőleg a család többi tagja ne nyúljon hozzá)
2016. máj. 31. 14:21
 15/18 GingerFish válasza:
Az anyám elment egy látóhoz és azt mondta a látó hogy én képes vagyok az emberekbe belelátni és megérzek velük kapcsolatos dolgokat . Van aki érzékeny rájuk van aki nem. Aki egyáltalán nem hisz a természetfeletti dolgokban se a szellemekben azok igazából egy balf... azokat nem értem mert sok magyarázat van rá. De van olyan is hogyha a személy nagyon akarja vagy bízik benne akkor az agya is küldhet paranormális jelenségeket .
2018. júl. 21. 10:31
 16/18 LovlyLola válasza:
Én sokszor érzem úgy, mintha figyelnének. Körbenézek, senki. Éjszaka hallani szoktam egy idős nő rekedt hangját, és sokszor hallok ajtócsapkodást, amikor semmi légfúvás sincs sehol. Szoktak lenni furcsaságok, én személy szerint a szellemekről néhány dolgot elhiszek, azt, hogy a tükör átjáró... arról sajnos nem tudok semmit.
2018. aug. 17. 18:34
 17/18 anonim válasza:
Lehet vannak de ha vannak is vagy bármit is èszlelsz ne èrdekeljen ne figyelj ne fèlj ! Ès ha bármi para törtène ( nem hiszem csak tapasztalat ) ne sikíts mert ha valaki van is ott lehet eltèvedett ès nem akar bántani de ha sikítasz megijeszted ès lehet hogy azután te leszel a támasza . De ha rossz az a lèny akkor ISTEN MENTS SEMMIT NE CSINÁLJ mert megèrzi ès tènleg belèd mehet amit onnan tudsz megállapítani hogy nyom a mellkasod de lègy pozitív ès Ne higgy az ijenekben De mindenesetre ha valami ijen törtènik csak nyugi ès Ne törődj vele ha nem törődsz vele akkor èezi hogy belèd nem kapaszkodhat mert nem èrez nagy fèlèst . Lègy pozítív
2021. máj. 4. 15:22
 18/18 anonim válasza:

Ezt nevezik mentális zavarnak.

Sokak ösei hittek ezekben a mesékben és ezt adták tovább az utodoknak, ezért mai napig is terjengenek ezek a mesék.

Sok ember hisz benne mert akar hinni benne és ez zavart okoz neki. Nincs a tükörbe semmi! Nincs ilyen szellem átjaros izé sem! Akik váltig allitják azok csak azért mert annyira bele élik maguk hogy halucinálni kezdenek, és minden tudomanyosan meg érthető dologra is azt mondjak hogy biztos szellem !

Aki nem foglalkozik ilyen badarságokkal, éli mindennapi életét annak eszebe se jut ilyen! Amint el kezdesz vele foglalkozni úgy el kezded magadnak be mesélni hogy valós.de nem az! :)

2022. jan. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!