Létezik Isten,?
Én csak Einsteint idézem:
„... Az Isten szó számomra nem más, mint az emberi gyengeség kifejeződése és terméke, a Biblia pedig kétségkívül tiszteletre méltó, de mégis primitív legendák gyűjteménye, amelyek emellett meglehetősen gyerekesek is. Legyen az bármily kifinomult is, semmilyen magyarázat sem tud meggyőzni ennek ellenkezőjéről"
Egy olyan lény, amit azt tekinti legnagyobb bűnnek, ha nem hiszel a létezésében, eléggé kicsinyes nem?
És miért hisztek el mindent a katolikus egyháznak? Elhitték a birkák, hogy lapos a Föld. Hopp, kiderült, hogy nem. Akik új dolgokat kutattak, kinyiffantották őket. Ez az egyház az egyik legagresszívebb, és legprimitívebb egyház volt a világ történelmében. Miért várja el ezek után bárki is, hogy az ő szavukban higgyek. Nem lehetek jó ember attól, hogy nem hiszek istenben? Ők maguk vétettek rengetegszer az ő "felettesük" akarata ellen. Az egy dolog, hogy a hitben mindenre van magyarázat. Ugyanúgy van mindenre magyarázat a Buddhista hitben, az iszlámban, és egyéb hitekben. Azt is elhitték régen, hogy a villám isten haragjának jele. Most meg tudjuk, hogy egyszerű légköri jelenség, amely intenzív zivatarok esetén jelenik meg.
A halál utáni élmények ről pedig mindenki tud. Épp ezért az agy úgy tér vissza a halálból, hogy pontosan ugyanolyan élményeket hordoz magában, mint amit a többiek elmondtak.
És ezért lennék rossz ember? Nem öltem meg senkit. Nem károsítottam meg semmit - tudtommal. És még is rossz ember vagyok. Szerintem az erkölcs nem függ össze a hittel. És miért van az, hogy ti, vallásosak kulturálatlan barbárnak gondoljátok a magamfajta ateistákat, míg mi nem gondolunk titeket hülyének, csak nem vagyunk hajlandóak ebben az egészben hinni. És nem vagyunk rossz emberek. Vagy igen?
Kérek mindenkit aki itt olvassa a válaszokat,vegye figyelembe,az csak egy ember válasza,nem maga a Szenzírás.Amikor az ember rossz,sőt szorult helyzetbe kerül,élteti,könnyít helyzetén a Remény,hogy majd kilábol abból. Na ez az amit a hitetlenek el akarnak venni tőled. Ne hagyd.
Sokan támadják a vallást,mert tudományellenes volt valamikor. Ez volt! Ma már nem az
Engem gyönyörködtet,hogy Isten a Föld hátán minden néppel közölte magát - tudatott magáról - minden néppel minden időben.
Segítségek a tisztánlátáshoz az eddigiek után: Joyce Meyer Napjaink legismertebb női igehirdetője az egész világon. Több millióan hallgatják szivesen. Írd a nevét a keresőbe,a többit megtudod ott.
Olvasmányként ajánlom: Jose Silva Agykontroll c. könyvét.
Másik: DR.JOSEPH MURPHY: Tudatalattid csodálatos hatalma
A tisztán látáshoz fontos a tájékozottság. Ezért írom ezeket.
Sok féle ember van a világon Pl.: rossz-akaratú is.Vigyázz kinek hiszel.Azért,mert egy vízvezeték szerelő rossz munkát végzett neked,s még be is csap,még nem jelenti,hogy minden vízvezeték szerelő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!