Réksp kérdése:

Létezik Isten,?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 15:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
50%

Isten a tudománnyal próbálja megértettni magát velünk.

Minnél többet tudsz a világ működéséről annál jobban érted istent.És ezáltal már közelebb is kerültél hozzá.

Ez azért van így mert hinni mindig is kevés volt ebben a valóságban ahhoz,hogy történjen valami vagy megvalósuljon valami pont ez miatt ebben a valóságban csupán hittel nem kerülhetsz közelebb hozzá.

Ha meg akarjátok tudni ki vagyok,akkor hagyd a hitet és tegyél érte.Azért épül a valóságotok összefüggésekre a világotokban amit teremtettem,hogy egyszer majd képesek legyetek elérni a karomat amit még nem láttok de az égből már nyújtom felétek de vigyázzatok el ne késsetek mert akkor eljő a pokol és akkor végetek.

Írta Mihály.

2014. febr. 12. 08:19
 102/112 anonim ***** válasza:
50%

Pál apostol meg ezt:

A ZSIDÓKHOZ ÍRT LEVÉL 11. RÉSZ

Alcím: A hit és példaképei a világ teremtése óta

A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom,és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés. Ennek a hitnek az alapján nyertek Istentől jó tanúbizonyságot a régiek

A Bibliában a jelzett helyen még több dolgot is találsz ha érdekel.

2014. febr. 12. 08:45
 103/112 anonim válasza:
A sok buta ember! Támasszátok alá h tényleg létezik-e?
2015. szept. 16. 22:47
 104/112 anonim válasza:
Sokáig én sem hittem Istenben aztán elkezdtem imádkozni az a 'klasszikus' kérlek istenem stb. az a lényeg, hogy elkezdtem imádkozni és jobbra fordult az életem(és ezt ne úgy képzeld el, hogy 2-szer imádkoztam és nyertem a kaparós sorsjegyen) és észrevették a közeli barátaim is, hogy szerencsés vagyok szerencsém szokott lenni sok mindenben és amióta én is észrevettem ezt HISZEK ISTENBEN, és gyülekezetbe járok templomba misékre szoktam járni és megéri.
2015. nov. 14. 22:38
 105/112 anonim válasza:

Egyet értek a 70. válaszolóval:

"Én jobb vagyok istennél, már ha létezik. Van szemmel látható testem, több embert tudok meggyőzni a létezésemmel és nem találok ki olyat ami miatt az emberek halomra gyilkolják egymást(vallás). Egy szóval érdemesebb bennem hinni, mint istenben, még így is több igazság van bennem mint benne(már ha létezik)."

Másrészt ha létezik is ritka nagy bunkó, kifejtem: A biblia szerint a kezdetekben volt Ádám és Éva, Éva tett valami olyat amit isten megtiltott ezért isten kiűzte őket a paradicsomból egy szóval tönkre tette az életüket, elvileg azóta eltelt több tízezer év és azóta még nem tudott megbocsátani, hát ilyen egy jóságos bölcs? Hát én nem hiszem! Ha tényleg létezik akkor lenne hozzá pár kéretlen szavam!

De én nem hiszek benne, mindenki maga alakítja sorsát.

Csak akkor fogom elhinni hogy létezik ha meg is mutatja magát és nem csak olvasni lehet róla!

2015. nov. 14. 22:56
 106/112 anonim válasza:
48%
Nem létezik.
2015. nov. 17. 18:47
 107/112 anonim válasza:
és isten hol van olyankor ha megszületik egy csecsemő aki gondolkodni se tud a világról és 3 nap alatt meghal?
2016. jan. 16. 15:03
 108/112 anonim ***** válasza:
75%

nekem van egy sajátos képem Istenről amire nagyon sok év gondolkodás után "jöttem rá", hogy úgy mondjam

A Démon:

én úgy gondolom, hogy Istennek nem az a dolga, hogy az emberek problémáit megoldja, gondoljunk például egy afrikai gazella és egy nagyon intelligens kutató kapcsolatára..

semmilyen kapcsolata nincsen, nem léptek egymással semilyen kapcsolatba, és mikor a gazellát az oroszlán vadássza akkor nem fog Isten csak úgy segíteni rajta, hiszen ez az élet rendje..

ahogyan a kisgyerek halála is beletartozik, hiszen ha megmentene minden ilyen ártatlan teremtményt, akkor semmi szelekció nem lenne, már pedig az élet csak úgy fejlődik..

Én úgy gondolom, hogy mi bennünk is van egy "apró Isten", még a legapróbb egysejtűekben is, és azt a valakit aki Istennek hívunk pedig egy magasabb szinten lévő akármicsoda, ami rengeteg sok "apró Istenből" áll..

ha belegondolsz, valami hajtja az életet, kell valaminek lennie ami mozgatja..

2016. jan. 16. 22:43
 109/112 anonim válasza:

Ne kérdezz buta kérdéseket!

És igen ha már kikötötted.

Igen létezik.

Már megtapasztaltam.

2016. aug. 5. 17:07
 110/112 anonim ***** válasza:

Következtetéssel is lehet JÓ eredményre jutni!!

Gratulálok azoknak az embereknek, akik életükben megélt csodák folytán merik vállalni legalább a maguk számára, hogy VAN Isten. Nem szivesen részletezem, mert tudom, hogy főként a hitetlenek szeretnek belekötni még az élő fába is, de hát nem csak ilyenek vannak, ezért felhívom figyelmüket azokra az orvosokra akik annyira szeretik az igazságot, hogy bátran kijelentik adott esetben: Magát nem én gyógyítottam meg. Hogy meggyógyult, az csoda. (gyengébbek kedvéért: HA VAN CSODA, AKKOR VAN ESZKÖZLŐJE IS.) Klinikai halálból visszatérők is vannak. Ezt se szivesen írtam, mert "okosok" is vannak

Ha majd jobb kedvem lesz, idézem egyszer már leírt eseményemet amire tanúk is vannak.

2016. aug. 7. 11:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!