Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus emberek kíméljenek!?
Figyelt kérdés
Szóval ez ugyis kezdődött hogy tegnap este ojan 10-óra fele meg idéztem egy démont...vártam hogy legyen valami hát semi...el telt pár perc...és egy nyugtalanító érzést ériztem...vártam egy picit és be mentem a szuleimhez aludni..szóval már fekudtem de nem aludtam vártam hátha hallok vagy látok valamit...aztán pedig az ágy sarkát csikarták és...furcsa hangokat hallotam....a konyhából hogy a székek ki huzódnak magátol...azt hideg levegőt ériztem az arcomnál mindha valaki az arcomba liheget volna....aztán a wc-ajtajára ojant vágtak hogy aszt hittem hogy be fog törni és aztán pár perc mulva abba maradt én nagyon féltem és már nagyon meg bántam hogy meg idéztem:( szóval ha már valakivel ijen esett vagy esetleg barátaival ismerőseivel történt ijen akor azt meg kérem..hogy íjra le mit kéne tennem vagy mit nem köszönöm..ja még valamit ha valaki azal próbálja ezt ki magyarázni hogy esetleg halucináltam vagy csak tul álmos voltam és azért hallotam vagy látam ijeneket....mert ez nem így van nekem semi bajom nincs az elmémel és akor mikor ez meg történt nagyon de nagyon is ébren voltam2011. jún. 16. 10:12
81/111 anonim válasza:
Azt a rohadt életbe... Szerinted egymás elé teszel két tükröt, aztán mondogatod hogy "Démon jöjj" és akkor egy elképesztően elfoglalt Démon foglya magát és odamegy hozzád hogy zörögjön egy kicsit mint egy '60-as horror filmben?... Legyél már tisztában az alapokkal, ha nem név szerint idézel egy Démont akkor nem is egy Démon megy hanem egy random szellem aki meghallotta a hívásodat.
82/111 anonim válasza:
Fisz:
A nagyobb entitások lehet, hogy elfoglaltak, de vannak kisebb, evésbé értelmes entitások is, amiket könnyű megidézni, de utána csak kárt okoznak.
83/111 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.....Na mindegy is mit idéztem meg nem érdekel engem már....Fisz szerinted ha mondjuk sikerult volna egy démont meg idéznem nem szellemet....és egyértelmu hogy a démon még több kárt tett volna mind egy szellem....Lehett hogy téged azért nem bántanak mert te Sátánt szolgálod....Nem azért mondom most ezt de idők után meg fogod báni hogy erre a valásra tértel átt....A lelked ugyis a pokolban fog égni....Mert sátán meg téveszti az embereket......Csak jónak és becsuletesnek tuntetti fel magát tapasztalatból mondom mert az egyik ismerősömel elő fordult
2011. júl. 8. 08:11
84/111 A kérdező kommentje:
De én csak anyit mondok mindenki azt csinál amit akar....
2011. júl. 8. 08:13
85/111 Won válasza:
Hagyjátok abba a veszekedést, mert avval nem lesz jobb!!!
86/111 A kérdező kommentje:
én nem veszekedek won.....de ez hogy a démonok meg hasonlók nem bántanak ez egy nagy hujeség...aki a sátán paktál ugyis a pokolban fogja végezni......én szerintem így...énis átt akartam álni ara hitre de gondolkoztam és nem....nem vagyok keresztény de az ijen dolgokal jobb nem jácani
2011. júl. 8. 11:44
87/111 Won válasza:
Még mindig nem csináltad, amit mondtam?
88/111 A kérdező kommentje:
Nem de már nemis áll szándékomban:(
2011. júl. 8. 13:42
90/111 anonim válasza:
07:42
Igen, de azokat nem Démonoknak nevezzük.
Kérdező.
Amit te beszélsz az h*lyeség. A keresztények hazugságai miatt terjednek dolgok Sátánról, nem azért mert olyan is mint ahogy egy ellenséges könyv leírja. Ha te idéznél egy Démont, valószínűleg el sem menne hozzád, ha mégis és tiszteletlen lennél vele, egyszerűen megölne. A Démonok nem játszanak, Ők a sajátjaikat védik és tanítják, de a kívülállók hidegen hagyják őket amíg nem zaklatják persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!