Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus emberek kíméljenek!?
06-24 20:46
Érdekes.Még azt sem tudod,hogyan kell elűzni de már is biztos vagy benne,hogy nem lehet megölni.
Szia, újra én vagyok!
Akár melyik megoldást is választottad, akkor most már lépj is! Viszont, ha tényleg nem jelentkezik, akkor ne dühítsd fel újra. Max tisztítsd meg a teret, az sosem árthat!
Légy áldott, Won!
Szia Won:)
Egy jó darabbig nem történt semi....de tegnap ahogy készultem volna aludni....Hallotam hogy valaki a nevemen szólít sutogva....Először csak azt hittem hogy be képzeltem...mivel már fekudtem az ágyban de nem voltam álmos egy csepet sem vártam hátha történik valami....és mikor már 3-4 szer is a nevemen szólítottak nagyon de nagyon meg ijedtem....Szerinted won a démon amit meg idéztem kapcsolatba akar velem lépni?
de anyit még hozzá fuznék hogy a szuleim aludtak...és a szobámba be volt zárva az ajtó
10:17
én nem nagyon féllek tőle....csak ha ijen dolgok történek amit le írtam...pld.. a nevemen szólít....akor nagyon meg ijedek....de nem szabad tőle meg ijednem mert a félelem csak növeli az erejét:(
De szerintettek honnan fogom tudni hogy el vitte e már a lelkem?.......ha el viszi a lelkem akor meg hallok?
De én már nem nagyon foglalkozom vele...ha nem bojgatom nem fog bántani
12:49
Ha te nem hiszel benunk akkor ne hidj mindenki azt hisz amit akar....De látom teis szkeptikus vagy.....és a szkeptikus emberek adig nem hiszik el még nem tapasztalják a saját bőrukön:)
Meg ha nem hiszel ijenben akor minek a G...ecimnek olvasod el ijen embereket legszívesebben meg tudnák ölni....minden F...aszba bele utik az orrukat..pláne ha egyáltalán nem értenek hozzá és nem hiszik el....Tisztelet a kivételnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!