Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szkeptikus vagyok ilyen...

Szkeptikus vagyok ilyen téren, de ezt nem tudom hova tenni. Álmodtam, vagy mi van?

Figyelt kérdés

Szóval ma reggel úgy "ébredtem"(lehet,hogy ezt is álmodtam),hogy nem tudok megmozdulni,beszélni se....Ez kb 5-10 másodpercig tartott,de rohadtul megijedtem.Aztán meg lehet hülyén hangzik,de nem tudom eldönteni,hogy felkeltem e vagy tovább aludtam...

Remélem érthetően írtam le.

2011. febr. 28. 15:20
 1/7 Willisz ***** válasza:
hát aza baj hogy mi honnan tudjuk hogy aludtál-e? ám ha más dolgok nem történek stb akkor csak álmodtad vagy anyira fáradt voltál hogy nem bírtál meg mozdulni de ajánlom neked a Paranormal Entrtityt csak hogy kicsit meg rémülj
2011. febr. 28. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt alvásparalízisnek hívják. Azért nem tudsz megmozdulni mert az agyad már "ébren" van de a tested még nem.
2011. febr. 28. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:

"ajánlom neked a Paranormal Entrtityt csak hogy kicsit meg rémülj"

hát kössz :DDD

2011. febr. 28. 15:35
 4/7 Willisz ***** válasza:
hm anyian mondják az alvásparalízist hát utána fogok járni :D
2011. febr. 28. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb valószínűséggel az alvásparalízis számlájára írandó. Nagyon sok ember átesik hasonlón az élete folyamán, vannak, akiknél ez nem is ritka eset.
2011. febr. 28. 18:00
 6/7 Willisz ***** válasza:
van egy ilyen kérdés Ez alvásparalízis volt? nagyon jó dolgok vannak leírva meny és olvasd el szerintem :)
2011. febr. 28. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg félálomban voltál. Természetes jelenség, nem kell megijedni.
2011. márc. 2. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!