Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítsettek ez nagyon de...

Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus emberek kíméljenek!?

Figyelt kérdés
Szóval ez ugyis kezdődött hogy tegnap este ojan 10-óra fele meg idéztem egy démont...vártam hogy legyen valami hát semi...el telt pár perc...és egy nyugtalanító érzést ériztem...vártam egy picit és be mentem a szuleimhez aludni..szóval már fekudtem de nem aludtam vártam hátha hallok vagy látok valamit...aztán pedig az ágy sarkát csikarták és...furcsa hangokat hallotam....a konyhából hogy a székek ki huzódnak magátol...azt hideg levegőt ériztem az arcomnál mindha valaki az arcomba liheget volna....aztán a wc-ajtajára ojant vágtak hogy aszt hittem hogy be fog törni és aztán pár perc mulva abba maradt én nagyon féltem és már nagyon meg bántam hogy meg idéztem:( szóval ha már valakivel ijen esett vagy esetleg barátaival ismerőseivel történt ijen akor azt meg kérem..hogy íjra le mit kéne tennem vagy mit nem köszönöm..ja még valamit ha valaki azal próbálja ezt ki magyarázni hogy esetleg halucináltam vagy csak tul álmos voltam és azért hallotam vagy látam ijeneket....mert ez nem így van nekem semi bajom nincs az elmémel és akor mikor ez meg történt nagyon de nagyon is ébren voltam
2011. jún. 16. 10:12
 71/111 A kérdező kommentje:

12:56

én igen is normális vagyok nincs semi baj az elmémel csak néha egyes emberek anyira fel tudnak idegesíteni hogy csak na....amihez vékép nemis értenek de azért mégis bele utik az orrukat....Nekem nincs semi bajom a szkeptikus emberekel csak azt már nem szeretem ha be szólnak nekem..pláne ojant amit nem kéne...pld..hallucinálok meg ijenek....és azért mondják mind ezt mert 1-nem tapasztalták azt amit én...2-azért nem hiszik el mert nem akarják el hinni mert szerintuk hujeség meg hasonló...és ezentul ide nem fogok semi írni...mert vannak ojan emberek...akiknek a szavait nem szívesen olvasom el...ha valakit érdekel és hiszis nekem(és ezekben a dolgokban) az írjon nekem privát emailt és mindenre válaszolok:)

2011. júl. 2. 16:12
 72/111 mimano ***** válasza:
28%

Ezt tessék felolvasni és talán sikerül elűznöd a démont!

[link]

2011. júl. 2. 18:16
 73/111 A kérdező kommentje:

mimano te egy nagyon nagy k...öcsög vagy tuc róla mert ha nem akor most már igen

Miért jó neked más ember problémáiból gunyt uzni?

Ez ojan....minha a te anyukád halálos beteg lett volna vagy esetleg meg halt volna...és én abból csináltam volna viccet...De nem mert nem sujedek le a te szintedre:(

Te egy utálatos beképzelt kis Sz...ar vagy te kis Sz..arházi

2011. júl. 2. 18:52
 74/111 mimano ***** válasza:
32%
Nem, nem olyan. Mellesleg vicces, hogy káromkodni tudsz. Undorító.
2011. júl. 2. 19:41
 75/111 A kérdező kommentje:
mimano meg tennél nekem egy sziveséget.....hord el magad köszi:D
2011. júl. 2. 19:45
 76/111 anonim ***** válasza:
na?tortent valami uj?haladas?esetleg hatrallas?adott "eletjeleket"?
2011. júl. 6. 19:12
 77/111 anonim ***** válasza:
a neven szolitos velem is megtortent 1x,de valoszinuleg kepzelottem,mert csak 1x volt,7-8 eves koromban...
2011. júl. 6. 19:13
 78/111 anonim ***** válasza:
66%

Azt hiszem én tudom a megoldást...

El lehet űzni a démont sokféleképpen gondolom,de tudom a leghatásosabb,legerőteljesebb módszert,ez pedig a názáreti Úr Jézus Krisztus neve.

Ez az a név amely a leghatalmasabb amely minden felett áll.Jézus kétezer évvel ezelőtt lejött a Földre, embereket gyógyított,démonoktól megszállt embereket megszabadított,sántákat lábra állított,vakoknak látást adott. Jézus meghalt az emberiségért a kereszten,hogy bűnbocsánatot kaphassunk és örök életünk lehessen. Isten ihlette a Bibliát amit az Ő profétái által írt meg,ami ebben le van írva az igaz. Ez a Biblia azt mondja,hogy Jézus megfosztotta a hatalmuktól a gonosz szellemeket,démonokat,totális diadalt győzelmet aratott felettük. Ő az igazi győztes! Jézus szabadságot akar neked adni! Rossz ilyen félelemben élni,de Jézus pont ezért jött,hogy ne kelljen félned!! Jézus legyőzte a démonokat!

Fogadd be Jézust a szívedbe - csak mondd neki,hogy költözzön a szívedbe és legyen az életed Ura és Megváltója. Bánd meg a bűneidet,Isten megbocsájt neked ha kéred Őt. Kezd el Jézust követni,olvasd a Bibliát,imádkozz hozzá - ehhez nem kell templomba menni,nem kell szobrok előtt hajolgatni,ahol vagy ott megállsz és elmondod Istennek amit szeretnél, Ő meghallgat téged. - Kérj Tőle szabadságot és hogy a démontól szabadítson meg. "Akit Jézus megszabadít az valósággal szabad."

www.bekevar.fw.hu

2011. júl. 6. 23:41
 79/111 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális hozzá szólásodat 23:41:)

Hát nem történt semi az ég világon.....de nemis akarom hogy történjen......Szlovák vagyok ezért a magyar írásom hibás de engem ez egy csepet sem izgat ha mást igen akor ne vegye figyelembe köszönöm:)

2011. júl. 7. 07:27
 80/111 anonim ***** válasza:
A szellemvilágban nem harcolnak a démonok meg az angyalok csak nekünk tűnik úgy, valójában mindkettőre szűkség van a fejlődésünk érdekében. Arról nem beszélve, hogy nem is örök lények mint mi! Azt az akármit ami bánt vagy félelemben tart téged, te teremtetted a gondolataiddal és most élni akar, tehát szüksége van energiára! Szerintem!!!!!!!
2011. júl. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!