Van itt aki szkeptikus VOLT, de már NEM az?
Én ebben nem hiszek:D
Mire gondolsz pontosan? Én szkeptikus voltam a tekintetben hogy az emberek 80%-a tényleg hülye. De már nem vagyok szkeptikus amióta ide beregisztráltam.
második lol :D
Amúgy nem tudom elképzelni, hogy valaki szkeptikus legyen, aztán megváltozzon. De talán mert én is szkeptikus vagyok. Viszont kíváncsian várom, van-e valakinek ilyen története :)
Na látszik hogy még reggel volt mikor feltettem a kérdést,mert hülyén tettem fel xD
Nos szellemekkel meg ilyenekkel kapcsolatban értettem a dolgot :)
Utolsó,
hát az nem lehetett semmi :)
Nem tudom, h a szellemek meg ilyenek kategoriaba tartozik-e az energia, bioenergetika tema. (?)
Ha igen, en a Bach viragterapiaval kapcsolatban, vagyis a növenyek informaciot tudnak nekünk adni, szkeptikus voltam. Nem gondoltam volna, h ezek a "pici kis izek" barmilyen nagy hatast tudnak elerni az emberre. Miutan megtapasztaltam, mar tudom, h ez igy van.
Nemreg friss reikiskent "lekezeltem" a 2 labon a Földön jaro es minden lathatatlanban´nem hivö anyukamat. Elöször nem szolt semmit, kb 10 perc mulva egyszer csak megallt: je, nem faj semmim! Ma smst irt, hogy ez egy csoda, az eg vilagon semmi baja sincs! :)
Azt persze nem mondom, hogy most akkor ö mar nem szkeptikus, de ezzel vegülis elismeri, h hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!