Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítsettek ez nagyon de...

Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus emberek kíméljenek!?

Figyelt kérdés
Szóval ez ugyis kezdődött hogy tegnap este ojan 10-óra fele meg idéztem egy démont...vártam hogy legyen valami hát semi...el telt pár perc...és egy nyugtalanító érzést ériztem...vártam egy picit és be mentem a szuleimhez aludni..szóval már fekudtem de nem aludtam vártam hátha hallok vagy látok valamit...aztán pedig az ágy sarkát csikarták és...furcsa hangokat hallotam....a konyhából hogy a székek ki huzódnak magátol...azt hideg levegőt ériztem az arcomnál mindha valaki az arcomba liheget volna....aztán a wc-ajtajára ojant vágtak hogy aszt hittem hogy be fog törni és aztán pár perc mulva abba maradt én nagyon féltem és már nagyon meg bántam hogy meg idéztem:( szóval ha már valakivel ijen esett vagy esetleg barátaival ismerőseivel történt ijen akor azt meg kérem..hogy íjra le mit kéne tennem vagy mit nem köszönöm..ja még valamit ha valaki azal próbálja ezt ki magyarázni hogy esetleg halucináltam vagy csak tul álmos voltam és azért hallotam vagy látam ijeneket....mert ez nem így van nekem semi bajom nincs az elmémel és akor mikor ez meg történt nagyon de nagyon is ébren voltam
2011. jún. 16. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 A kérdező kommentje:
18:53 hát igen igazad van és próbálok minél hamarabb felkeresni egy papot.....természetesen ojant aki ért is ehez a dolgokhoz......De egy picitt meg lepődtem.....máma haza mentem suliból.....és mentem zuhanyozni....vártam hogy történi fog e valami de nem történt semi se este....Lehett hogy ha nem bojgatom nem provokálom békén hagy? De én mindenk kép annál a tervnél maradok hogy hívok egy papot....majd ő el intézi és soha többet nem fog engem zaklatni mert már elegem van abból....nagyon sokkáig nem aludtam el..........és fel voltam reggelig....és hogy reggel aludtam egy picit....de ezért én nagyon meg vagyok döbenve hogy nem érzékeltem.....de jó lenne ha továbra is így maradna.....azért 18:53 köszi a tanácsot:)
2011. jún. 22. 20:16
 42/111 anonim ***** válasza:
16:56-os vagyok. Férre értettél. Sajna tényleg kopogott valami a szobámban... :(
2011. jún. 22. 20:53
 43/111 A kérdező kommentje:
16:56 Na hát akkor ezt nem tudom mire vélni.....de lehetséges minden.....amugy mikor kopogot(valami) magad voltál othon vagy tartasz házi állatott...pld....macskát kutyát....vagy hasonló.......De ha nem.....akkor vagy szellem mert démon....azt kötve hiszem....vagy réggeben csináltál ojan dolgott amit nem kellet volna....pld...idéztél szellemet....vagy ijesmi én erre neked most mem tudok választ adni ha csak gyakran fognak ezek történi veled.....mert velem így kezdődött...aztán jött a többi:(
2011. jún. 23. 06:37
 44/111 Won ***** válasza:

Szia!

Sztem a pap nem fog megdicsérni, mint ahogy már mondtam. De vigyázz, hogy ne szélhámos legyen, viszont az igazi papot én soha nem hívnám ki. Nem akarlak ijesztgetni, de volt már olyan eset, hogy vkit megszállt egy démon és papot hívtak. A szentéletű viszont agyonverte az illetőt ördögűzés gyanánt! De próba szerencse... A rituálém nem működött?

Üdv: Won

2011. jún. 23. 10:30
 45/111 A kérdező kommentje:

Szia Won

köszönöm szépen a válaszodat.....ezaz egybaj hogy még nem próbáltam a rituálédat....Hát a papnak muszáj lesz mindent el mondanom szóról szóra...tudom hogy nem fog megdicsérni...hisz ez normális dolog.....de nincs más lehetőségem.....muszáj meg tennem nem várom meg azt hogy a hejzettem nagyon el fajujon......Amugy te honnan hallotál erről hogy egy pap agyon vert egy illetőt....pusztán csak azért amiért bele költözött egy démon?

2011. jún. 23. 13:08
 46/111 anonim ***** válasza:
16:56-os vagyok. Igen tudom hogy szellem, szellemek vannak a házban. Sikerült lekapnom véletlen, és nem rég magától leesett egy bögre. Ekkor körbe fotóztam a helyszínt. A fotók felénél járok, és már úgy 5, 6 megmagyarázhatatlan dolgot találtam. Isten tudja mi van a másik felén. És mit ad isten? A vadiúj telóm most adta be a kulcsot. - -"
2011. jún. 23. 14:17
 47/111 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pap kiröhög majd, vagy legalábbis elmondat veled néhány miatyánkot és ennyi.

De ha megnyugtat, próbáld meg. Én biztos más irányba keresnék. Ha egyszer ebbe belekezdesz nem igazán lehet leállni. Keress olyanokat akik értenek hozzá hogy kell megidézni és elűzni. De javaslom nem a 14-16 éves korosztállyal kezd...

2011. jún. 23. 15:16
 48/111 Won ***** válasza:
Én írtan neki szertartást és én is azt mondtam, hogy ne ˝papoljon˝, de azt mondja, még nem csinálta meg. Nem a papra kellene várni, hanem cselekedni, mert az idő fogy.
2011. jún. 23. 15:31
 49/111 A kérdező kommentje:
Drude és Won.....igazatok van.....de attól félek a legjobban ha meg csinálnám a szertartást miközben csinálnám....lehet hogy a démon bántalmazna engem lehet hogy nemcsak ijazgetne hanem már tényleg...komolyabb dolgokat csinálna....De ha hiszitek ha nem ez nekem nagyon furcsa hogy már 2-napja nem történt semi se nappal se éjjel...ez nekem nagyon fura szerintettek ez mitől lehett
2011. jún. 23. 19:23
 50/111 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint két lehetöség áll fent. 1. A démon tovább állt, keres egy magas energia szintü embert, rátapad, majd azt kínozza évekig, vagy élete végéig. 2. A démon "töltö" üzemmódban van, és készül egy nagyobb támadásra, vagy figyelem felkeltö akcióra.
2011. jún. 23. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!