Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus
emberek kíméljenek!?
Szerintem se bocsátkozz ismeretlen okkult dolgokba. Ha minden áron meg akarod próbálni, legalább nézz utána a színbólumnak, nem-e veszélyes.
2011. jún. 17. 12:06
22/111 A kérdező kommentje:
11:40 én méjen egyetértek veled ha nem próbáltam volna ki sose hitem volna el hogy léteznek démonok...de már meg fogadtam ijent soha többet nem csinálok...de ki próbáltam...el mentem a nagymamámhoz aludni és nemis észleltem az éjel ojan jelenségeket mind othon...De azis lehett hogy csak simán ijezgetett(SZERINTEM)de ha nemis ugy van ahogy gondolom ugyis meg ígyis el uzöm....nem akarok nagyon nagy bajokat...El tudjátok képzelni hogy menyire félek az écakától...félek ha elalszok akor vagy meg mutattkozik nekem vagy esetleg bántani fog....de mindegy meg látom mijen lesz ma az este és ha nem fogok észlelni semit akor ezek szerint csak ijezgetett de ha így lenne akor már soha többet nem csinálnék ijen még a fejembe se fordulna meg....amugy ha szabad kérdeznem 11:40 te mijen mágia fajtákat próbáltál ki mert engem ez igaz és azis hogy mi történt veled le írnád nekem részletesen? köszönöm a normál válaszokat....Ja még azt fuzném hozzá hogy a szkeptikus emberek azért nem hisznek ebbe a dolgokban mert még nem történt meg veluk...de ha ki próbálnák akor máskép gondolkoznának mind most énis ugyan ijen voltam énse hittem az ijenekben de már hogy most tudom hogy léteznek el hiszem
23/111 A kérdező kommentje:
11:40 vagyis azt akartam mondani hogy mijen mágia fajtákat használtál mert engem ez izgat nagyon és hogy mi történt veled....ne törődj a szkeptikus emberekel mert én hiszek neked:)
hát igen, addig nem hiszik el amedig a saját börükön nem tapasztalják.
am ez hogy elnyomják az ezótériásokat ugy hogy semmit se tudnak róla.
am szerintem így van rendjén :)
mert ha az egész világ tudná használni az ezót akkor durvább farkas törvények uralkodnának.
Aki vissza él hatalmával vagy tudásával annak ne adj hatalmat. :)
2011. jún. 18. 10:02
25/111 A kérdező kommentje:
10:02 hát igen én méjen egyet értek veled....adig nem tudják még meg nem tapasztalták:)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:40
Nekem is tudnál privátban mesélni, hogy mik történtek veled? Engem is nagyon érdekelnek az ilyenek, és bevallom én is gondolkodtam már azon, hogy mi lenne, ha megpróbálkoznék , de ezek szerint inkább nem kéne játszadoznom vele... De azért tényleg kíváncsivá tettél mik történtek veled:O. Ha szeretnéd, akkor leírnád nekem?
Kérdező, veled mi történt azóta? Történtek veled azóta furcsa dolgok, vagy már nem?
2011. jún. 19. 19:01
Nem démonnal van dolgod, hanem a magyar nyelvtan szellemével, aki tombol a helyesírásod miatt...Javaslom járj be nyelvtanórákra, hátha még nem késő!
2011. jún. 19. 19:50
28/111 anonim válasza:
Csak tisztelni tudom ezeket a pokemonokat,hogy minden nyelven tudnak beszélni.Vagy a magyar ekkora világnyelv a rossz szellemek közt? :D
2011. jún. 20. 16:45
Démonidézéssel, ráadásul tükörmágiával kezdesz amatőrként anélkül hogy megneveznéd azt a konkrét démont akit szólítasz. Gratula. Még te sem tudod mit/kit szabadítottál magadra...
"szakembert" meg nem nehéz találni, de azok nem fognak dicsekedni vele. Én speciel itt Debrecenben 3 embert is tudok, aki se perc alatt megoldja a problémát. Ha még mindig félsz keress meg és beszélünk.
Kitty
2011. jún. 21. 07:56
Nah helo.Itt a kis történetem:keress rá:Sárga Villanás?Mi a Fene?Nálunk most épp egy pap van aki elűzi onnan azt a szörnyeteget.Csak írd le ide h szóljak-e neki h menjen-e felétek?Am először próbáljatok ördögűzést de sztem nem fog beválni ha már ilyeneket csinál.Vagy lehet h csak jobban bedühödik az ördögűzéstől.Nekünk is ilyen volt.
2011. jún. 21. 17:42
Kapcsolódó kérdések: