Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Segítsettek ez nagyon de...

Segítsettek ez nagyon de nagyon durva volt!? és szkeptikus emberek kíméljenek!?

Figyelt kérdés
Szóval ez ugyis kezdődött hogy tegnap este ojan 10-óra fele meg idéztem egy démont...vártam hogy legyen valami hát semi...el telt pár perc...és egy nyugtalanító érzést ériztem...vártam egy picit és be mentem a szuleimhez aludni..szóval már fekudtem de nem aludtam vártam hátha hallok vagy látok valamit...aztán pedig az ágy sarkát csikarták és...furcsa hangokat hallotam....a konyhából hogy a székek ki huzódnak magátol...azt hideg levegőt ériztem az arcomnál mindha valaki az arcomba liheget volna....aztán a wc-ajtajára ojant vágtak hogy aszt hittem hogy be fog törni és aztán pár perc mulva abba maradt én nagyon féltem és már nagyon meg bántam hogy meg idéztem:( szóval ha már valakivel ijen esett vagy esetleg barátaival ismerőseivel történt ijen akor azt meg kérem..hogy íjra le mit kéne tennem vagy mit nem köszönöm..ja még valamit ha valaki azal próbálja ezt ki magyarázni hogy esetleg halucináltam vagy csak tul álmos voltam és azért hallotam vagy látam ijeneket....mert ez nem így van nekem semi bajom nincs az elmémel és akor mikor ez meg történt nagyon de nagyon is ébren voltam
2011. jún. 16. 10:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 A kérdező kommentje:
Hát igen ezek után akár mi történthet
2011. jún. 24. 07:14
 52/111 anonim ***** válasza:

Figyelj, a fontos az, hogy NE FÉLJ! Mert ha félsz tőle, akkor abból fog táplálkozni. Hogy is mondjam? A démon nem emberi lény, tehát nem szellem. De ezt leírták előttem is azt hiszem. A démon a negatív energiákból táplálkozik. És ha félsz tőle, akkor minél erősebb lesz. Ne félj! Tudom könnyű mondani, és nehéz megtenni de hidd el, ha félsz akkor azzal többet ártassz.

És minél előbb hívj ki valaki olyat, aki ért ehhez akár papot akár mást! De tényleg hívd ki minél előbb.

Ne halogasd. Akármi is van most, hogy nem ad semmilyen jelet. Ez a megtévesztő. Még akkor is, ha tényleg tovább áll, jobb biztosra menni és hívj ki valakit!

Írj le mindent majd!

2011. jún. 24. 16:51
 53/111 A kérdező kommentje:

Oké....keresek ojant akir ért az ijen dolgokhoz:)

Amugy ha hiszed ha nem én már nemis félek tőle anyira....mert mikor még jeleket adot nekem....pld ki nyitódott az ajtó...vagy hirtelen nyugtalanító érzés töltött el.....de akor tudtam mikor a démon a szobámba volt mikor ériztem azta nyugtalanító érzést....már mostanában alug érzem....már ha ugy veszem akor már nemis érzem....de gondolkoztam azon is hogy már személyre tapadt rá.....De nem hiszem lehett hogy csaak errőt gyujt magának és....majd azt fel használja ellenem....és komolyabb dolgokat fog csinálni....és szerintem is csak meg téveszt engem....azal hogy már nincs a szobámban...de azért mégis....tartokk tőle egy picit

köszönöm a normális válaszokat:)

2011. jún. 24. 18:12
 54/111 A kérdező kommentje:
Amugy ha anyira akarod le írom neked ide hogy mi történt velem....arra is vissza tudok emlékezni mikor meg idéztem hogy akor mi történtek:)
2011. jún. 24. 18:18
 55/111 anonim ***** válasza:

Az jó, ha nem félsz tőle de bármi is történjen ami reméljük nem fog megtörténni , akkor se ijedj meg maradjon meg a lélekjelenléted! És ne félj!Gondolj arra, hogy véd téged egy nagyon erős pajzs, amit senki se tud áttörni!

Persze, leírhatod ide kíváncsi vagyok. köszi.

2011. jún. 24. 18:22
 56/111 A kérdező kommentje:
Remben....majd meg próbálom ahogy te mondtad
2011. jún. 24. 18:50
 57/111 anonim ***** válasza:
65%
Nyomtasd ki ezt a lapot ( [link] és közben mondd ezt hangosan: I activate a spell card: Exile of the wicked! Garantáltan elpusztítja a démont.
2011. jún. 24. 20:03
 58/111 A kérdező kommentje:
20:03 most csak hujulsz ugye? élő ember és akár mijen varázsló sem tud el pusztítani egy démont....esetleg csapdbába ejteni vagy hasonló...de el pusztíttani soha!!!!
2011. jún. 24. 20:46
 59/111 mimano ***** válasza:

Nem hülyéskedik, ez tényleg használ!

Nézd már át a helyesírást, ha már ideírsz, könyörgöm!

(Igen, tudom, hogy gyenge a magyarod, de attól még ellenőrizhetnéd...)

2011. jún. 24. 20:52
 60/111 anonim válasza:
36%
Jó a fantáziád XD Ilyet én is tudok írni.
2011. jún. 26. 11:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!