Egyszerűen a sírás kerülget amikor tudom hogy nagy valószínűséggel nincs semmi az élet után. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a jó és igazságos, ha lenne túlvilág vagy reinkarnáció, de sajnos nagyon biztos vagyok benne hogy ha meghalunk, akkor vége. :( 20/F2015. ápr. 20. 23:52
41/42 anonim válasza:
örülj neki :D nem kell korán kelni és dolgozni a semmiért :D
42/42 xeniah válasza:
Szerintem ahhoz nagyobb hit kell, hogy elhidd, hogy a semmiből csak úgy semminek a hatására, véletlenül létrejöttél, és véletlenül el is fogsz tűnni végleg.
Az élet ennél sokkal több, és nem véletlenül jöttünk létre. Ha igazán tudni akarod az igazságot, kezdd el keresni, ne feltételezgess. Az sem igaz, hogy onnan nem jött vissza senki. Jézus Krisztus feltámadását azóta sem sikerült megcáfolni, és a keresztény hitnek ez az alapja. Persze, ha valaki nem akar hinni, az nem fog, de nem azért, mert az igazságra jött rá. Ha igazán keresed Istent, megtalálod, és választ ad a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!