Mit mondjak arra, ha a barátnőm sír, hogy tönkre tettem az életét? Vissza fogadjam, vagy csak színészkedik?
Jól bántam vele, szerettem, nálam lakott, autót adtam neki, és 2 éve ismertem meg.
Sose bántottam, veszekedések nem voltak, csak nézeteltérések!
Tiszteltem, becsültem! Nem csaltam meg!
És fél éve a volt barátjával volt kapcsolata!
Úgy kivágtam mint a macskát!
Mehetett haza anyjához, meg járhat BKVval!
És 1 hete küldi az smseket, meg felhív sírva, hogy tönkre tettem az életét... Aztán meg sír, hogy sajnálja...
Most mit mondjak erre neki? Mert csak felveszem a telefont, végig hallgatom, ahogy bőg, és néha megesik rata a szívem, olyan hatásosan tud sírni! Azt mondja sajnálja, de előtte meg elhord mindennek!
Szeretnék neki hinni, hogy megbánta, meg többé nem tesz ilyet, de félek, csak színészkedik!
28/F - 25/N
Ha egyszer megcsalt, újra fog
Amikor kétséged támad, képzeld magadelé ahogy a másikkal szexxxl...a telefont se venném fel neki...a kényelmet hiányolja
Van ilyen embertípus. Egy barátnőm is ilyen nőtípus volt. Persze hogy sír, mert sajnálja a kényelmes életét, és dühíti a tehetetlensége hogy képtelen hatni rád a saját eszközeivel. Ez teljesen tipikkus viselkedés.
Ha rájön hogy csak falra hányt borsó számodra a sírása és a dühe majd jön a fenyegetés is....Tehetetlenségében teszi ezt.
A barátnőm is ugyan így viselkedett a vele jól bánó, de számára nem kihívást jelentő pasijával, és ugyanúgy járt mint a te barátnőd.
Bűntudatot akart a férfiben ébreszteni, majd amikor nem ért el eredmény jött a sajnáltatás és a dühroham..... mint egy elkényeztetett kislánynál.
Azóta is a férfit hibáztatja a szakításukért és elbagatelizálja a félrelépéseit, vagy másokat hibáztat érte.
Szóval tipikusan viselkedik a barátnőd.
Ha visszafogadod nem fog megváltozni ,csak egy pár hónapig hálás lesz az elején , de később minden a régi lesz.
Vagy küzdeni fog érte hogy a megbocsájtáson kívül feleségül is vedd, hogy még egyszer ne ilyen könnyen így.
Csak akkor fogadd vissza ha így ahogy van szeretni tudod.
Megváltozni nem olyan könnyű. KÉpzeld el hogy te meg tudnál-e változni hosszú távon, nem csak pár napra! Ugye nehéz feladat lenne? Akkor miért hisszük hogy más könnyebben meg tudna a kedvünkért változni? Szóval ha így csalfán is szereted és el tudod fogadni akkor gondolkozz közös jövőben, különben még nehezebb lesz.
Szia.
Csak a kényelmet hiányolja, meg, hogy megkapott mindent.
Mit mondj neki?: -Bocsi, de ez a hajó már elment, keress magadnak mást, mert én már túl léptem rajtad./pl./
Akkor megteheted, hogy nem veszed fel a telefont.
Amúgy én azt vallom, hogy egy kapcsolat csak egyszer. Ha a férjem egyszer félre lépne nem érdekelne, hogy van gyerek azonnal válnék.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!