Mit mondjak arra, ha a barátnőm sír, hogy tönkre tettem az életét? Vissza fogadjam, vagy csak színészkedik?
Jól bántam vele, szerettem, nálam lakott, autót adtam neki, és 2 éve ismertem meg.
Sose bántottam, veszekedések nem voltak, csak nézeteltérések!
Tiszteltem, becsültem! Nem csaltam meg!
És fél éve a volt barátjával volt kapcsolata!
Úgy kivágtam mint a macskát!
Mehetett haza anyjához, meg járhat BKVval!
És 1 hete küldi az smseket, meg felhív sírva, hogy tönkre tettem az életét... Aztán meg sír, hogy sajnálja...
Most mit mondjak erre neki? Mert csak felveszem a telefont, végig hallgatom, ahogy bőg, és néha megesik rata a szívem, olyan hatásosan tud sírni! Azt mondja sajnálja, de előtte meg elhord mindennek!
Szeretnék neki hinni, hogy megbánta, meg többé nem tesz ilyet, de félek, csak színészkedik!
28/F - 25/N
Aztán hogyan tetted tönkre az életét? Szánalmas a leányzó! Előbb kellett volna gondolkodnia!
Adj neki egy esélyt, ha gondolod, de sajnos az az igazság, hogy kutyából ritkán lesz szalonna.
Szia Kérdező!
Nehogy visszafogadd ezt a pénzéhes, számító némbert. A pénzed kell neki meg a kényelem, amit megkapott Tőled.
Hajtsd el a francba, és ne hagyd Magad érzelmileg zsarolni. Ezek a rüfkék semmitől nem riadnak vissza.
"fél éve a volt barátjával volt kapcsolata!"
"És 1 hete küldi az smseket, meg felhív sírva"
Ebből ugye az következik, hogy fél évig jól megvolt nélküled.
Ráadásul a régi szeretőjével élt, de végül az is kitette a szűrét.
(Lehet, hogy azt is megcsalta egy harmadikkal.)
Miután újra az utcára került, sorra vette, hogy melyik régi pasasát lehetne újra behülyítenie.
Te jutottál az eszébe.
Amúgy ennek a ribinek is elég jó a pszichológiai érzéke, hiszen pontosan tudja, hogy ki az a gyenge akaratú pasas, akit így vagy úgy, de meg tud majd győzni.
Bocs, de gyenge vagy, hiszen még a telefonban sem tudsz nemet mondani, ha meg rá tud venni előbb-utóbb egy személyes találkozóra, már nyert ügye lesz. Megmarkolja a farkadat, és már úgy énekelsz, ahogyan ő muzsikál!
A vége az lesz, hogy még te fogsz majd tőle elnézést kérni, hogy megcsalt, és kiengeszteled majd egy új autóval.
Ő meg duzzogva, nagy nehezen elfogadja majd...
Sok sikert az újabb szarvak felé!
Juuuj utolsó, ez jó volt nagyon. :)
Szerintem is ez fog történni.
Amúgy a csajnak a szépségén kívülakad más ért3ke isvagy csak amiatt nyaltad idáig a kis valagát?
Pont ilyen helyzetben én még nem voltam, de a véleményem az, h semmiképp se engedd vissza! Keressen mást!
Ne is vedd fel a telefont, mert akkor már a hatása alá fogsz kerülni. Élje a saját életét, nem tehetted tönkre, mivel nem tettél vele semmit.
Ne hagyd magad manipulálni!
1. Fél éve csalt meg, dobtad ki, és ő 1 hete keresett meg? Hol volt eddig?
2. Ő csalt meg és még ő hord el téged mindennek? Miért is?
Zűrős ügy, zűrös nő. Tipli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!