Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyszerűen a sírás kerülget...

Egyszerűen a sírás kerülget amikor tudom hogy nagy valószínűséggel nincs semmi az élet után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az lenne a jó és igazságos, ha lenne túlvilág vagy reinkarnáció, de sajnos nagyon biztos vagyok benne hogy ha meghalunk, akkor vége. :( 20/F
2015. ápr. 20. 23:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Ezt mondja Súr.
2015. ápr. 21. 23:20
 32/42 anonim ***** válasza:

"Azt hiszed, ez való világ.

Pedig csak egy halottas ágy."

2015. ápr. 21. 23:22
 33/42 anonim ***** válasza:

A közösülő állatok öröme mögött egy örvény keletkezik, az taszítja bele a létezőt a létbe.

A törvényből elveszed a t-t és ott az örvény.

Régi időkre emlékezem és régi időket idézek fel - nem a mai ember idejét.

A színaranyat és a fényt kezeimmel érintettem meg... de látnom kell(ett) a világ romlását.

Ebben a korban minden el van profanizálva és bárki szólhat bárkihez. Valamikor nem így volt.

Az ostobaság megjelenésével a halálraszánt … lelkek az anyag, a tamasz kötőereje után futnak, hazugságok élnek a lelkeikben, vallásaik, papjaik is hazugok. Kialakul egy megfordított rend és az, ami hajdan alul volt, kerül felülre. Demokrácia, ahol mindenki (látszólag) egyenlő – még viccnek is rossz.

Dekadens posztulátumok az elme számára és az elmében, és a dekadens posztulátumok hatására egy dekadens világ generálódik (kívül). Elborítanak mindent a mechanikák és feléje kerülnek az embernek. Csak a gonoszok és a hazugok maradnak meg a világban. Mire? A végső nagy elpusztításra. Elpusztítják egymást, de ha nem pusztítják el egymást, akkor jön egy külsőnek látszó erő és az fogja elpusztítani őket. Ez a törvény és ebben van a posztulátum ereje. ...mert a posztulátum nem más, mint az „Ige”, a kezdet ereje és ott munkál az elmében. Az elme és az elmén keresztül a világ így keletkezik.

Ezt mondja az, aki a Napból jött és a Napba távozik és akinek gondolata nem az emberek gondolata.

Mindent vizsgálj meg Te magad! Ostoba ne légy! Mások balekja ne légy! Ha nem vagy (még), lenned kell; ha nem leszel, a pusztulásé vagy.

Karna volt az isteni hős, nem Ardzsuna, ezt mondja Szúrja! Végül a hazugság győz(ött), hogy minden a pusztulásé lehessen.

2015. ápr. 21. 23:39
 34/42 anonim ***** válasza:
Tanítottam azt, aki méltó rá; én, aki egyedül állok.
2015. ápr. 21. 23:43
 35/42 A kérdező kommentje:
Mire jó ez neked?
2015. ápr. 21. 23:55
 36/42 anonim válasza:
Pontosan ugyanezt éreztem én is tizenéves koromban. NEM SZABAD ERRE GONDOLNI! Vajon miért van a vallás? Pontosan ezért, hogy könnyebb legyen ezt a borzasztó gondolatot elviselni.És a paradoxon az egészben az, hogy ha már nem vagy akkor ez a gondolat sincs többé, nincs jelentősége, csak addig érdekes amíg vagy. Ha esetleg tenni akarsz ellene, akkor légy vallásos, kezdj el hinni valamelyik vallás túlvilági "megoldásában".
2015. ápr. 22. 09:31
 37/42 anonim ***** válasza:

Válasz a kérdésedre: Tégy, amit akarsz! (és amit lehet) Mi mást mondhatnék?

Kezdesz szembesülni azzal, hogy miben vagyunk. Mire születünk stb.

2015. ápr. 22. 23:58
 38/42 anonim ***** válasza:
Esetleg hazudhatsz magadnak valamit vagy megkeresheted azokat, akik hazudnak neked valamit. Például valami szépet...
2015. ápr. 22. 23:59
 39/42 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rossz korba születtél. A barokk jobban smakkolna, nemde?
2015. ápr. 23. 00:07
 40/42 anonim ***** válasza:
60%

Jogosan sírsz, ha olyan életet élsz, hogy semmit nem hagysz magad után, amire szivesen emlékeznek utódaid!

Kétszer hal meg az ember:

- először, mikor eltemetik;

- végleg, mikor elfeledik.

2015. ápr. 24. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!