Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egyszerűen a sírás kerülget...

Egyszerűen a sírás kerülget amikor tudom hogy nagy valószínűséggel nincs semmi az élet után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az lenne a jó és igazságos, ha lenne túlvilág vagy reinkarnáció, de sajnos nagyon biztos vagyok benne hogy ha meghalunk, akkor vége. :( 20/F
2015. ápr. 20. 23:52
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
#10 Szép és jó a keresztény örök élet mese, de sajnos csak mese. Én akár a Földön is bevállalnám.
2015. ápr. 21. 00:03
 12/42 anonim ***** válasza:
89%

NA leírtad!

" Imádok élni, minden apróságnak tudok örülni. Mindennek. "

Ez az első ami fontos aztán az életben szépen lassan elérkezel oda ahová kell (vagy választottad ) stb stb

Van egy életfeladatod is valószínű hamarosan meg is találod......és akkor tudni fogod h bizony mikor vége az életnek akkor csak a jelenlegi életednek van vége...és kérdés mennyit értél el ebből! :)

2015. ápr. 21. 00:06
 13/42 anonim ***** válasza:
És ezt Te honnan tudod ilyen biztosan,meghaltál már és visszatértél?
2015. ápr. 21. 00:08
 14/42 A kérdező kommentje:
#13 Teljesen biztosan nem tudhatom, ahogy senki sem, elnézést ezért a kijelentésért. Csak valószínűnek tartom, hogy mese.
2015. ápr. 21. 00:20
 15/42 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja, mi van a halál után, a kérdés teljesen értelmetlen, így az is, hogy a sírás kerülget. Foglalkozz mással inkább, ne azzal, hogy mi lesz, ha megmurdálsz. Egyszer mindenkinek eljön az ideje, a halál az élet természetes része.
2015. ápr. 21. 00:23
 16/42 anonim ***** válasza:
Igen, és? Miután meghalsz már úgysem fognak érdekelni ezek a dolgok mivel, ugye meghaltál.
2015. ápr. 21. 00:40
 17/42 anonim válasza:
64%
Egyet mondok neked, gondolj a termodinamika 1. törvényére. Energia nem keletkezhet és nem is veszhet el. Azaz minden bennünk lévő energia, minden részecske valami más része lesz, vagyis lehet, hogy tengeri csókó lesz belőle, vagy mikroba, ki tudja!
2015. ápr. 21. 01:00
 18/42 anonim ***** válasza:
Igen, ebbe tényleg elég durva belegondolni, hogy nagy rá az esély, hogy tényleg nincs semmi. De persze még mindig jobb így, mint ha meg sem születtünk volna :D
2015. ápr. 21. 05:40
 19/42 anonim ***** válasza:
41%

Semelyik elméletre nincs megfogható bizonyíték, ugyanakkor egyik családtagomat elnézve egyre inkább hajlok arra, hogy talán mégis van reinkarnáció.

Egy biztos, aki megszületik, meg is hal, a kérdés csak az, hogy a halál a vég, vagy egy kapu.

Ne rágódj ezen.

2015. ápr. 21. 09:30
 20/42 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk van - vagy nincs túlvilág, azonban ez a mostani élet egyszer mégis véget ér. Mondanak sokfélét a vallások, guruk, csakhogy épp engem az nem nagyon villanyoz fel, hogy azután majd energia leszek egy másik dimenzióban vagy épp Jézussal mondunk egymásnak szépeket a mennyben.

Én is igazságtalanul rövidnek érzem az életet, 40 leszek és bár nem készülök még eltávozni, de ez a 40 év ijesztően gyorsan telt el.

Ugyanakkor azt sem gondolom, hogy örökké kellene élnünk - az egy nagyon nagy csapás lenne - de azt elviselném ha jó egészségben olyan 2 - 300 év lenne az emberi élet felső határa, azzal már kiegyeznék.

Tulajdonképpen mindent itt tudnék hagyni különösebb szívfájdalom nélkül - hiszen a születésem előtt sem éltem - egyedül az a gondolat tűnik elviselhetetlennek, hogy nem fogom többé látni a szeretteimet.

2015. ápr. 21. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!