Egyszerűen a sírás kerülget amikor tudom hogy nagy valószínűséggel nincs semmi az élet után. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az lenne a jó és igazságos, ha lenne túlvilág vagy reinkarnáció, de sajnos nagyon biztos vagyok benne hogy ha meghalunk, akkor vége. :( 20/F2015. ápr. 20. 23:52
1/42 anonim válasza:
Öhhm,mi?Ha meghalunk akkor vége, semmi nem lesz vagyis gondolom en
2/42 anonim válasza:
Ne sírjál, inkább élvezd az életet! (:
3/42 anonim válasza:
jó és igazságos,talán az lenne ha csak pokol lenne.
de mit tegyél?mondjuk csattansz a 10.ről,és megszűnik ez a nagy problémád is...pont hogy megoldja azt amitől rettegsz.Az elmúlás a válasz mindenre.Mindenki meghal? ettől hova jobbat?
4/42 anonim válasza:
23 vagyok de nem foglalkoztat a kérdés h mi van ha vége van
majd mikor már érzem h közeledik a dal vége akkor elmerengek rajta de addig nem!
Addig meg Én nem fogok meghalni, remélem alkotok az életem során valami maradandót és ha nem is a világ de a leszármazottaim a nevemet és ha nem is az egész életemet de legalább egy mondatnyit életben tartanak belőlem! :)
5/42 anonim válasza:
En speciel nem hiszek a reinkarnacioban...Elozo eletemben sem hittem
6/42 anonim válasza:
Nem mindegy mi lesz mikor már mi nem leszünk? Miért foglalkozol olyannal, amivel tök fölösleges, élj most, foglald le az agyad és élvezd az életet. #CarpeDiem #Yolo hashteg stb.
7/42 A kérdező kommentje:
Imádok élni, minden apróságnak tudok örülni. Mindennek.
2015. ápr. 20. 23:56
8/42 anonim válasza:
Ez az élet rendje, megszületünk, élünk, meghalunk. Közbe talán boldogok leszünk.
9/42 anonim válasza:
még senki se jött onnan vissza hogy mi van az élet után hülyeség ezen rágódni
10/42 anonim válasza:
Miért, ha örökké élni jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!