SEGÍTSÉG! Elakarok költözni, de nem merem közölni. Bővebben lent. (? )
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Az én anyám szörnyen szigorú velem szemben, nem mehetek sehova... max dolgozni, akkor is közölnöm kell mikor megyek haza, ha este 8 után, akkor már hiszti van.. egyszer sem aludhattam a barátomnál, meg ilyenek.
Hétvégén bejelentem neki, hogy elköltözöm tőle, jövőhéten, oltári nagy vita lesz, számítok rá és jönni fog a lelkigyötrésekkel, hogy ő nevelt fel, ruháztatott, megszült és ez a hála stbstb... Már előre remegek és nem tudom, hogy egyáltalán belemerek-e majd vágni a témába. A barátomhoz fogok költözni, utálom ezt az életem, mindent megteszek neki, főzök, takarítok, fát vágok, rendezek mindent és neki nem vagyok jó, de ha rosszat csinálok azonnal ordít. Szerintetek, hogy éljem túl a hétvégét? Annyira a szívemre veszek mindent.. egyáltalán szerintetek, hogy ugorjak neki a témának?? Az öcsém támogat.
Kérlek fontos lenne 1-2 vélemény!
20 éves lány.
Durva, hogy valaki ennyire fél az anyjától. El sem tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet.
Ne gondolkozz, csak csináld. Ezt tudom tanácsolni.
23:04 : A párom is azt mondta, hogy ez nem normális.. annyira bánt, hogy nem tud normális anya lenni, aki örül annak, hogy a lánya szerencsét próbál.
Ha elmegyek, csörgetni fog folyamatosan, jönnek a zsarolós sms-ek, emailek, facebook üzenetek, az utóbbi kettőt egyszerű megszüntetni ugyan..
Nagyon köszönöm a tanácsokat. Közben olvasgatok, hasonló problémákkal rendelkező kérdés-válaszos topicokat, valami erőgyűjtés céljából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!