"Röviden: NEM LÉTEZIK REINKARNÁCIÓ"
Köszönjük Nagy Tudós, hogy felvilágosítottál bennünket.
"Amúgy én is írtam, hogy nem hiszek benne, de legalábbis én elmondtam miért."
OK, nem is neked címeztem, mert teljesen jó válasz a kérdésre, ha megindokolod, miért igen, vagy miért nem. :)
Reinkarnacio letezik es ez szerintem nem vita targya szerintem annak akik informalodtak es valoban kivancsiak es nem arra az alapra epitenek amit a Bibliaban leirtak.
Igen Isten vagy egy Felettes Energia letezik valoban ezzel en is eggyet ertek,de az hogy a Bibliaban nem ir a reinkarnaciorol ez adja sokak bizonyitekat hogy nem letezik ez hatalmas tevedes. Gondolkozzanak el ezen emberek hogy a Bibliat kik irtak ? nem azt allitom hogy semmise igaz benne, sot sok helyes es valos dolog van benne ugy ahogyan mindazok megtortentek, de ne higgyetek hogy minden ugyanugy tortent mint amit a Bibliaban leirtak. Peldakent mivel kulombozott az akkori ember a mostanitol ? Mentalis fejlodes? nem voltak rosszindulatuak ? nem voltak sajatos erdekek ? nem voltak vallasi erdekek ? csak roviden, persze hogy voltak akar mostani politikusok akik a szekuket fejtik es minden igernek a celuk es rangjuk megtartasaert. Hat a Biblia irasa is igy tortent, akarhogyan is probaljak bemagyarazni hogy Isteni ihlet meg egyebek ami vezerelte az illeto papokat hogy mit es hogyan irjak. Egyszeru a Biblia ember altal megitasaval es megmasitasaval a cel az volt hogy a papok emberek tomeget tudjak uralni es kordaban tartani es nem pedig hogy mentalis fejlodesben kezdjenek mert az veszelyeztette volna a papok az emberek feletti uralmat.
A reinkarnaciorol hogy akik nyitottak jobban megertsek, itten nem vallasrol vagy szektarol van szo, egyszeruen egy univerzalis vilagnezetrol es amberi nyitottsagrol ahhoz hogy megertse mindenki az elet celjat es mivoltat.
A reinkarnacio altal fejlodunk hogy jelkepesen leirjam, letezik ovoda, elemi iskola, egyetem es pl doktoratus, tehat az Feoldi letunk alatt is fejlodes ha valaki mindezeken atmegy, ugyanez van a reinkarnacioval is fejlodesi szinteken kell vegigmennunk. Nekem ne mondja senkise hogy az emberi leny (energia leny) az univerzumban letezo legfejlettebb leny, mert ahhoz a fent leirottak nem ervenyesek, mert nincs hogy megertse hogy nem minden az amit a Tv-ek az ujsagok mondanak.
Valasz az illetonek aki Magyarorszag lelekszama csokkeneset illetoen aggodik es felteszi a kerdest hova lessz akkor a sok lelek, hat mosolyogva kell ertesitenem hogy biztos nem valamelyik Magyarorszagi bevasarlo kozpontban zarodtak be, leven hogy egy lelek se kotodik egy bizonyos orszaghoz vagy bolygohoz.
Tovabba kulonos lenne hogy megszuletsz egy magyarorszagi szulokhoz es elso szavad amit kiejtesz az kinai lessz, leven hogy elozo eletedben ottan eltel. (tudom hogy nem gondoltad komolyan :) )
"ugyanez van a reinkarnacioval is fejlodesi szinteken kell vegigmennunk"
Ezeket honnan tudod? Honnan tudja bárki? Érdekelne valami referencia a témában.
Honnan tudja barki ? gondolkozz el szerinted mi lehet a celja egy emberi teremtmenynek ?
Megszulessen, felnojjon egyen igyon es aztan kotelezo modon meghall, mert elobb utobb mindenkinek menni kell es akkor ? Kivancsi lennek te hogyan gondolod ezt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!