Tényleg létezik a reinkarnáció?
örökké tart
és az a célja , hogy mindegyik életedben kicsit jobb legyél az előző életedbeni hibákat jobbá tedd
isten irányítja és úgy lehet megbüntetni hogy nem csak ember lehetsz hanem kő is meg akármi hogyha olyan rosszat teszel
állítólag így van....
de csak az lesz állat vagy kő vagy valmi ilyesmi aki nagyon sok rosszat elkövetettt
ja és nem minden ilyesmi emberből lett csak ez valahogy így működik
nem nagyon értek hozzá ezt is csak a suliban tanultuk
Vannak romlott emberek. Milyen jó lenne a világ, ha csak olyan tisztaszívű emberek élnének, mint amilyen én is tudok lenni. Álltalában próbálok jó lenni, szabályokat betartani, de rajtam kívűl ismerősi körömben nagyon senki.
Am.:
Igen, van reinkarnáció=újjászületés. Mindenki reinkarnálódik, csak nem emlékszik rá. Van a dezsávű, ami az előző életed eseményeire emlékeztető dolog.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Azok hisznek benne,akik a problémáikat nem tudják megoldani. De még senki nem bizonyította be,hogy létezik.Akik "állítólag" megmondják,hogy mi voltál az előző életedben,mind csak haszon lesésből teszik.
A józan észre kellene hallgatni.
Sok milliárd ember halt már meg,sokkal több,mint a jelenlegi lakosság. Hol van a sok halott lelke? Miért csak olyan kevesen "születnek ujjá?"
Ha erre tudsz választ adni,akkor tudod,hogy a reinkarnáció nem létezik.
ma 20:58
Ez van ha egy olyan témában szólsz hozzá amiről lövésed sincs. Én pl meg tudom oldani a problémáimat, mégis hiszek benne.
Meg mi az hogy "hol van a halott lakosság?" :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!