A nagy bölcsek honnan tudják, hogy létezik reinkarnáció?
első válaszoló, te egy barom vagy.
ha kicsit olvasgatnál Hindu témában, rájönnél, hogy ez nem bemesélés, és te is természetes módon beszélnél róla.
Nem tudom, hogy aki totál nem ért hozzá, az egyáltalán miért érez rá késztetést, hogy valami totál baromságot benyögjön.
A válasz a megvilágosodásban rejlik. Ha megvilágosodsz, vagy asztrál projekciót viszel végbe, akkor rájössz, hogy a fizikai sík csak egy illúzió. A meditálás során is olyan információkhoz juthatsz hozzá, amiket máshogy nem tapasztalhatnál meg, nem tudhatnál meg, de ez már egy másik téma... olvass utána: buddhizmus, Buddha élete.
Jézus is nagyon sokat beszélt a reinkarnációról, csak szépen elhallgatták. Pedig e nélkül az egész élet hiányos, ez a kocka nélkül nem teljes, nem egységes az egész.
Megálmodták.
Ha létezne reinkarnáció, a világ tele lenne különböző szintű emberekkel. Olyanokkal is, akik már szinte nem is a földön élnek: nincsenek meg pl. a gyilkos reflexeik (ahogy a fuldokló lenyomja a víz alá, aki meg akarja menteni őt és hasonlók).
Ilyen emberek viszont nincsenek.
82%-os: a világ tele is van különböző szintű emberekkel... hasonlítsd össze a szomáliai AIDSes anyától született nyomorék, éhező és háborúban felnőtt (már ha felnő) gyerek helyzetét, lehetőségeit, képességeit mondjuk a monacoi herceg lányával.
(Tudom h nincs lánya!!! Nem ez a lényeg)
Ezt a különbözőséget mindegyikük már az életében szerezte.
Egy 50000 évvel ezelőtt élt ősember gyerekét ha ma nevelnéd fel - pontosan olyan lenne, mint egy mai gyerek (kicsit talán egészségesebb).
Majd ha olyan lesz, amit mondtam (hogy pl. már nincsenek gyilkos reflexei) - akkor beszélj.
De a "gyilkos reflex"eknek ehhez mi köze? Belátja, hogy neki ez a sorsa, így pl. ha olyan helyzet adódik hagyja magát meghalni? Ilyen nem nagyon van szerintem.
Amúgy vannak különböző emberek, minden ember különböző. Van aki intelligensebb mint a másik, és nem azért, mert sokat tanult, hanem úgy született.
"ha olyan helyzet adódik hagyja magát meghalni?"
Az nem a Karma rendelése talán?
Ha olyan helyzet adódik, akkor inkább meghal, minthogy egy másik embert öljön meg.
Na, ilyen ember nincs, aki ösztönösen ezt cselekedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!