Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A nagy bölcsek honnan tudják,...

A nagy bölcsek honnan tudják, hogy létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy beszélnek róla, mintha egyértelmű dolog lenne. De nem csak a nagy bölcsek, olyan emberek is, akik ilyen körökben mozognak. Ez szimplán csak erős hit, vagy ők tényleg "tudják"?
2011. szept. 11. 20:03
1 2
 11/16 -Alucard- ***** válasza:
50%

Mert könnyebb hinni és elfogadni azt hogy a lélek egyszerűen csak újjászületik mint hogy mindenféle Mennyországról meg Túlvilágról illetve Dimenziókról kezdjenek itt el okoskodni olyan emberek akik úgy akarják magukat előtüntetni mint hogy ha ők valóban tisztában lennének azokkal a "kijelentésekkel" amiket leírnak egy ehhez hasonló kérdésben.:))))) Nem kellene egy olyan valamin filozofálgatni amiről soha nem tudhatunk meg semmi komolyat inkább legyen reinkarnáció abban a szólásban miszerint "Semmi sem vész kárba pusztán csak átalakul" szöveg mint ezek a félig bibliai tudományos tévedések.:)))) Én hiszek és tudom hogy létezik (létezhet)

A tudat sosem pusztul el csak az amiben van.:))))

2011. szept. 12. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
26%

"Ha létezne reinkarnáció, a világ tele lenne különböző szintű emberekkel"

te egy igazi ökör vagy, és gyönyörűen példázod, hogy tele van különböző szintű emberekkel.

2011. szept. 12. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Olvassatok már utána, hogy mi is az a reinkarnáció (buddhizmus) mert fogom a fejem a sületlenségeitektől. Táptalaja vagytok a laikusságnak és a cinizmusnak!
2011. szept. 12. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:
26%

Emlékeznek rá.

Én nem vagyok nagy bölcs, de még én is emlékszem rá.

2011. szept. 13. 06:56
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
A válasz: Ők sem tudták, csak hittek benne.Talán. De az is lehet,hogy nem is hittek benne csak jó üzleti érzékkel megtalálták, hogy miben szeretnének hinni a követőik. Ettől voltak bölcsebbek mint a többiek:-)))
2011. szept. 15. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

úristen!

Egy cseppet sok itt a cinizmus.

Nem kell elhinni semmit.

Majd "adja" magát előbb utóbb...most már lassan előbb...-)

A föld is még lapos,ki az a buta,aki azt mondja,hogy gömbölyű?..Jézusom,talán látta?? :)))

2011. dec. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!