1/52 anonim válasza:
Ezelőtt két élettel nagyon hittem benne, de egy élettel ezelőtt nagyon kiábrándultam belőle, így most nem.
2/52 anonim válasza:
Hülyeség, a vallásokkal együtt.
3/52 anonim válasza:
Létezik, bár nem tudom, hogy mi az.
4/52 anonim válasza:
remélem nem. 404 az interjúban azt mondta hogy nem létezik.
5/52 anonim válasza:
Nem létezik, és ezt már az előző életemben is tudtam!
6/52 anonim válasza:
szerintem 100%osan igen! Amkor megszületik a baba, a lelke és teste a szülőcsatornában eyesül. Egyes feltételezések szerint ez az a zsibbasztó, orbitális fájdalom, nem maga a kitolás. Mi választunk magunknak szülőket, mi döntjük el, hogy milyen körülményekre vágyunk. A kicsik 1 éves korukig érzékelik a túlvilágot, kommunikálni képesek a másik oldallal.Gondolj bele, hogy miért kezd sirni a pici egy-egy adott ember kezében, ha másnálnem teszi? Többet tud mint azt gondolnánk.
7/52 anonim válasza:
Nem létezik. Az ember csak biokémiai reakciók bonyolult egyvelege.
8/52 anonim válasza:
Hát kérlek elég nagy baromságot állítasz,már ne haragudj.Szerinted aki császárral születik annak nincs ezek szerint lelke?Legalább gondolnál bele miféle ökörséget írsz-.- A baba egyébként valószínűsítem nem azért kezd el sírni egyik ember kezében amíg a másikéban nem mert épp másik dimenzióbeli lényekkel kommunikálna-.-"
9/52 anonim válasza:
Nem létezik. Nem hiszek ilyenben. Istenben hiszek és sehol nincs a Bibliában, hogy reikarnáció. Azt mondogatják, hogy ha jót cselekszel akkor veled is jó dolog történik. Ha azt mondod, hogy sokszor cselekdtél jót és még sem történik veled jó akkor azt mondják az előző életedben rosszat cselekedtél. Mi van? Jó kibúvás. A szaporodásnál se tudom megérteni ezt a reikarnáció dolgot. Például magyarország népesége csökken akkor hova száll az a lélek? Nem csak a nemek aránya, de ha most én egy nyelven tudok akkor nyílván nem lehettem amerikai az előző életemben. Számomra az egész kamu. Istenben hiszek, ő teremtette a földet és vele minket.
10/52 Antimod válasza:
Szerintem létezik. A biokémiai egyveleg nem magyarázza meg a lelket, a személyiséget, és még egy sor más dolgot nem.
Regressziós hipnózisban már számos bizonyíték született, utánanyomoztak az előadott életeknek, és nem egynél kiderült, hogy valóban létezett ilyen ember.
(Igen, voltak fals esetek is, nem kell ezzel jönni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!