Mi ennek az egésznek az értelme?
Én ezen már elmélázgattam, már túl vagyok rajta. :) De amúgy érdekes téma. Én szívesen beszélgetek veled róla, akár itt gyakorin is. :)
De amúgy nem tudom a választ a kérdésedre... Gázfelhő. Annak is keletkeznie kellett valamiből, mert gáz szerintem magától nem fog keletkezni... Fel foghatatlan... És ha van Isten, akkor ő "hogy lett", vagy honnan lett? hmm. :)
Előző:
Nincs célja. Mi csupán sok sok sok sok véletlenből alakultunk ki...
S arra gondoltál már, hogy az amit te megtapasztalsz, mint fizikai megnyilvánulást, az valójában csak mentális(amúgy az, ami közvetlenül a tudatodnak jelenik meg, lásd álom), és nincsen az elmén kívül esően semmiféle anyag, hanem egyetlen mindentudó Elme az, ami levetíti a világot, vagyis a világról a jel nem kívülről, hanem belülről érkezik, és az emberi elme azért nem "látja" ezt az Elmét, mert ahhoz előbb meg kéne szabadulni ez a bizonyos Elme által fenntartott világ illúziójától?
bocsi másik kérdéshez is ugyanezt a választ írtam, bízom benne érdekesnek találod majd, mivel ekkor megtudhatod, hogy az anyagi univerzum, a gázfelhőid végső soron "miben" is vannak...vagyis mi enged teret a fizikai megjelenésnek, azt is megtudhatod, hogy akkor te, mint ember, végül is mi vagy, és mi Isten, csak a szemléleten kell fordítani egyet...és kikövetkeztetheted hogy mi van halál pillanat után, vagy éppen a születésé előtt. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!