Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ennek az egésznek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ennek az egésznek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Biszex srác vagyok. Bár igazából még én sem tudom, hová is soroljam magam, a fiúkhoz sokkal sokkal jobban vonzódom. Volt egy barátnőm, két évet együtt jártunk de szakítottam vele, mivel nem vonzódtam hozzá és akkor el is mondtam neki az egészet. Nagyon kiborúlt, de hamar meg is békült. Nemrég újra találkoztunk, és valahogy jött, hogy megcsókoljam meg minden és újra éreztem a reményt, hogy talán tudom szeretni, és minden rendben lessz, lessz családom, gyerekeim. Viszont alig 1 hete, hogy újra együtt vagyunk, és már el is múlt mindez.. Elvileg vasárnap feljön hozzám, én meg már eleve ha belegondolok, már a kedvem is megy el az élettől is... Ő ajánlotta fel, hogy béküljünk ki és legyünk újra együtt, dehát ha akkor azt mondtam, hogy igen most már mégsem mondhatom, hogy már meg is bántam az egészet... Szerintetek mi legyen? Van értelme , hogy úgy tegyek mindha örülnék neki?
2011. szept. 2. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
rajtad már csak a sörétes segít
2011. szept. 2. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha lehet inkább normális válaszokat légyszíves, ha meg nem tudsz akkor inkább ne is írj semmit... Köszi
2011. szept. 2. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Fura. Hirtelen megörültél neki mint ismerősnek. Aztán mivel feldobódtál jó ötletnek tűnt belemenni a folytatásba. Eddig ismerő, mindenkinél van ez így.

A másik rézét a problémádnak nem tudom véleményezni, az nekem mindegy kategóriás.

2011. szept. 2. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja mindent leírtam csak a választ ne. Szóval, vagy unottan mellette maradsz vagy ejted... Sajna ez ennyi lesz
2011. szept. 2. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha mellette maradok, annak örül a környezetem, mindenki boldog kivéve én.. Ha ejtem, akkor abbol nemtudom mi lessz, és azt sem tudnám mit mondjak neki... :(
2011. szept. 2. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Várj még egy kicsit a dologgal. Vagy kibékülsz magaddal, mivel ahogy nézem azt se ártana, aztán tisztábban fogsz látni. Mert most azt bánod h. vele vagy, holnap már azt h. kiba*sztál vele... Lassíts!

Aztán ha eltelt 1-2 hét, és még mindig semmi, akkor ereszd el

2011. szept. 2. 18:06
 7/9 anonim válasza:
szerintem is várj még vele. adj még egy esélyt ennek a kapcsolatnak. aztán vagy bejön vagy nem... persze ha nagyon boldogtalan vagy, nem kell erőltetni, de ha eleve kedvtelenül állsz neki a kapcsolatnak, ne is várj tőle semmi jót.
2011. szept. 2. 18:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam... Még várok, nem akarok elhamarkodni semmit...
2011. szept. 2. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért mentem bele a békülésbe, mivel előre ugye ő nem tudta rólam a dolgokat, a szakitáskor mondtam el... S gondoltam mivel most tudja, majd jobb lessz...
2011. szept. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!