Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan négy éve már hogy együtt vagyok a partneremmel. Nagyon szeretem még mindig, de ő kevésbé. Sokat veszekedünk mostanában. Úgy gondolja már nincs értelme az egésznek. Esetlegegy bizonyos távollét helyrehozhatja az elrontott kapcsolatot?
Hát ez nehéz ügy. Mi volt az ok, amiért veszekedtetek? Nincs netán a párod életében egy másik partner?
Most mindenképp javasolnék egyébként egy kis távollétet, mindkettőtöknek át kell gondolni a dolgokat, de ha kis idő elteltével továbbra is úgy gondolja a párod, hogy nem akarja folytatni, akkor ennyi, végülis rá nem erőszakolhatod a dolgot...
Szeretsz olvasni?-ha a válaszod igen akkor Arnold Mol-Házaspárbaj című könyve a legjobb megoldás.Konfliktuskezelésre tanít és csak ajánlani tudom;mert az én kapcsolatomban is rengeteg viharfelhő lett semmivé azért mert a párommal rengeteget tanultunk belőle.
Ha nem akkor megérdemled a szünetet-mert ez a könyv biztos megoldás lenne a problémátokra-és te nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd..
Szóval hajrá-első könyvtár vagy könyvesbolt, A SIKER GARANTÁLT :))
Ui: nem csak veszekedni nem fogtok többet hanem újra azt az érzést érzitek majd mint az elején: rózsaszín felhő és társai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!