Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme az egésznek? (LENT)
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régebben jártam szakítottam vele kb 2 hónapja de azóta egyszerűen nem bírom elfelejteni én még nem smároltam de ő régebben megígérte hogy megtanít és most eszébe jutott hogy megígérte tegnap besz. vele és azt mondtam neki hogy semmi értelme mert akkor beleszeretnék mégjobban és annak rosz vége lenne valahogy meg kérdeztem tőle hogy melyiket szeretnéd hogy belédszeressek vagy hogy smároljunk erre ő azt mondta hogy mind2 akor most mi van? járni akar velem vagy mi?? segítsetek léccy 13/F2010. máj. 17. 19:41
1/9 anonim válasza:
kajak leirtad a választ és még kérdezed is?? nem smárol 1 csaj mindenféle fiuval.. csak a pasijával.. hameg nem akkor 1 KURWA!! ennyixD má bocs de téll igyvan:))én a helyedben nem hagynám ki;) ésha bele szeretsz akkor mivan? probálkozhatsz ujra és ujrailyen azélet:D Esetleg ö lesz a te Dreamgirl-ed.. ha érted xD SMÁROLJ VELE!!!
rem segitettemxD
14/F
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mért vannak ilyen pofátlanok is akkor miért ír ha ilyen barom...
2010. máj. 17. 19:48
5/9 A kérdező kommentje:
1. köszi a válaszod látom vannak rendes emberek is :D
2010. máj. 17. 19:49
6/9 anonim válasza:
Tehes vagy.Ne öld meg magad.Nem is gondolsz a gyerekre?
7/9 anonim válasza:
Úgy néz ki "járni" akar a csaj. próbáld megérezni, hogy mit is akar. Ne arra figyelj amit mondd, azt ami a szavak mögött van. (ennyi idősen még nem könnyű...) Azért mert szerintem még ő sem tudja mit akar.
18/l
8/9 anonim válasza:
idióta, inkább a nyelvtant gyakorolnád, MI AZ, HOGY LÉCCY? mellesleg írásjelekről hallottál? könnyebben értelmezhetővé varázsolná a bugyuta kis kérdésedet, te majom. komolyan mondom, egy 13 éves gyereknek nem ezzel kellene foglalkoznia...
9/9 anonim válasza:
tény, hogy nem jó a helyesírás :D
de mi az, hogy jártál vele, de nem volt csók..na ne már x'D
persze, hogy járj vele aztán smároljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!