Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy derítsem ki hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki hogy mit szeretne tőlem? Vajon tetszem neki? Van értelme ennek az egésznek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nagyon tetszik.Egyszer úgy adódott hogy együtt buliztunk.A táncparketten elkapott és szorosan magához ölelt.Mikor meg szerettem volna csókolni ő azt mondta, hogy van barátnője és hűséges.Később kimentünk leültünk egy padra,ő puszilgatott és simogatott.Azóta elég sokat beszélgetünk,sok mindent elmesél nekem. Minap azt mondta hogy félig singli, és én próbáltam rá célozni, hogy szívesen lennék a barátnője.Válaszul azt kaptam hogy már gondolt rám.
2008. jún. 21. 13:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Segítsetek! Fontos! Köszi
2008. jún. 21. 15:50
 2/4 anonim válasza:

Szerintem van vonzódás köztetek az biztos , de mondjuk én nem hajtanék rá ha tudnám hogy van barátnője de úgy gondolom hogy az hogy félig singli biztos hogy utalás!!

Szerintem beszéld meg vele négyszemközt személyesen aztán kitudja mi lesz belőle!!!!!:D:P

2008. jún. 21. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon izgalmas lehet... de egy ideig ne éld nagyon bele magadat mert akkor nagyot koppanhatsz...
2008. jún. 21. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbálkozok utalni a dologra h kiderítsem.. de nem megy:( kifogytam az ötletekből... Nem tudom hogy csináljam,mit tegyek,mert nekem ő tényleg kell.
2008. jún. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!