Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy szeret-e még a párom?
3 éve vagyunk együtt,én nagyon szeretem őt még mindig! De azt nem tudom eldönteni, hogy ő is szeret-e még. Ha rákérdezek,hogy szeret-e, igennel válaszol...De úgy gondolom,hogy lehet megszokásból is velem. Milyen módszerrel/módszerekkel tudnám kideríteni,hogy valójában mit is érez irántam? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
19/L
én is 19 éves vagyok csak fiú.
furcsa. nem???
Vannak különböző magánynyomozói irodák ahol fellehet bérelni magánnyomozókat.
De húzós az összegük 200e-ft.
De vannak különböző poloskák vagy lehalható készülékek is amit a ruhájába is elrejthetsz.
Vannak különféle igazságszérumok amit ha a kávéjába vagy üdítőitalába csempészel akkor bármiről kifaggathatod.
Tehát a lehetőségek adottak, ha 100% szeretnél menni én az igazságszérumot javasolnám.
Ha beszeretnéd szerezni tudok segíteni, külföldről csempészik be és egy ampulla 145 ezer forint és fél órán keresztül csak az igazat mondja.
kb ennyi
ha kell segítség írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!