Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy pasit nagyon. Vele voltam ugy elsönek a baj csak az hogy én 18 vagyok é 43 És nem tudopm h szeret e hogyan deritsem ki? Vagy mit tegyek h elfeljtsem? ürulten szeretem
1. Magyar a billentyűd.
2. Nem tudsz helyesen írni.
3. Gratulálok hogy egy pedofillal vesztetted el.
azért ennyire szarul írni nem magyar billentyűvel sem lehet. :D
amúgy. valószínűleg egy kis csitri voltál neki, keress mást. (:
És szerinted meg is mondaná a faszi őszintén, hogy szereti-e? Ugyan már... Szerintem csak egy fiatal csajra fájt a foga.
Ki kell hogy ábrándítsalak: nem valószínű, hogy szerelmes, csak egy jót akart élvezkedni. És ha folytatni akarja a "kapcsolatot", akkor valószínűleg továbbra is a vágy hajtja és nem a szerelem. De gratulálok, mert teljesítetted egy 43 éves ember vágyát!
18 éves korodra lehetne annyi eszed, hogy ne higgy el minden hülyeséget. Ahelyett, hogy ágyba bújsz vén csókákkal, inkább a helyesírást gyakorold a magyar billentyűzeten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!