Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy flörtöljek és hogy derítsem ki, hogy bejövök-e neki?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak MSN-en tudunk beszélni.Honnan tudom innen megállíptani,hogy bejövök-e neki vagy valami,ha nem is flörtöl?Hogyan flörtöljek vele,hogy lássa,nálam ő oké és megtudjam,hogy én bejövök-e neki?
18L
2011. júl. 12. 10:55
1/3 anonim válasza:
Cyber-kapcsolat? Nem okés! Így nem lehet megállapítani. Személyesen meg csak koppansz ..
2/3 A kérdező kommentje:
kérdésre kértem választ,nem véleményt:)valahol el kell kezdeni beszélgetni,de majd akkor hívom el ÉN,ha tudom,h nála oké vagyok,vagy várok,amíg ő.ennyi.
2011. júl. 12. 11:43
3/3 anonim válasza:
tereld a témát a lányokra,kérdezd meg ,milyen lányok jönnek be neki, mit gondol rólad? küldj neki szivecskét,ha viszonozza,gondolom nemhiába..
sok sikert
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!