Mi az értelme az egésznek?
Megszületsz. Élsz. Meghalsz.
Értelme az van, amit te adsz neki, semmi más.
Kisgyerekkoromban feküdtem az ágyban, és ezen gondolkodtam. És én is olyan csalódott voltam, feltettem magamban, hogy mi értelme?
Az élet értelme szerintem a lelki fejlődés, én hiszek az újjászületésben, a reinkarnációban.
Én is hiszek a reinkarnációban és a lelki fejlődésben is,de annak is mi értelme?
Mi értelme egyáltalán bárminek?Mi értelme a LÉTEZÉSNEK?
A kérdésed arra enged következtetni hogy nincs gyereked,nincs akit igazán szeretnél és önző alaptermészetü vagy.Majd ha lesznek gyerekeid,unokáid akkor megtanulod szeretni az életet,sőt még a szüleidet is!
Miért foglalkozik ilyen kérdéssel az akinek megvan mindene ugy fizikailag mint-többnyire-anyagilag és unalmában önsajnálattal üti el az idejét?
Akkor is fölmerülne benned a kérdés ha vak,süket,vagy egyéb fogyatékos lennél??Biztosan nem!
Azt mondja a mondás:"A kutya is jómódjában veszik meg!"Ez igaz az emberre is.
Majd ha egyszer igazán a halál közelébe kerülsz meglátod hogy soha többet nem keresed az élet értelmét,mert tudatosul benned hogy ÉLNI JÓ!Hogy mi az értelme az életnek???Hát a fa..om tudja!
20:19
Amit leirtál egy alaptalan üres frázis és demagógia!
Ez nem válasz a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!