Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az értelme az egésznek?

Mi az értelme az egésznek?

Figyelt kérdés
Mi értelme van az életnek,létezésnek,a lélek fejlüdésénekm és úgy egyáltalán bárminek?...
2011. jan. 12. 16:17
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Én egy kérdést tettem föl és ezzel szembe személyes következtetéseket kapok.Ez nem válasz.Ha nem tud válaszolni ne irjon semmit.

Miért kell mindig személyeskedni és kifacsarni a kérdést.

Nem a családról meg a 7köznapi dolgokról kérdeztem-van belöle részem elé-most itt nem arra vagyok kiváncsi...

2011. jan. 12. 20:47
 12/36 anonim válasza:
67%
De pofán tunnám csapni az olyan kérdésfelvetőt aki csak azétr tesz föl kérdést hogy lepontozhasson!Micsudi észkezdemény!Irni megtanul,olvasni is,de értelmezni azt már nem,és mániája a lehúzás!
2011. jan. 12. 20:47
 13/36 A kérdező kommentje:

Én nem azért teszek fel kérdést hogy le vagy föl pontozzak.

Különben is miért számit nektek ez a pontozás.Ez egy kicsinyes hülyeség.

Nem mind1 hány százalékod van.Én azt sosem nézem senkinél..

Ti nektek meg ez a fontos?:!

2011. jan. 12. 20:49
 14/36 anonim válasza:
81%
Minek kell bántani?Majd ha rádöbben az igazra akkor a fejéhez kap!Kis tini hülyegyerek lehet,nem egyéb.Azt hiszi hogy akkor menő ha ilyen kérdéseket feszeget és virtuálisan pofánvághatja azt aki nem tapsikol neki.Haggyátok,épp elég lehet a baja saját magával,nem kell hogy még Ti is szivassátok!
2011. jan. 12. 20:52
 15/36 A kérdező kommentje:

Csak közölném,hogy házas 28 éves 1gyerekes férfi vagyok.

Én tisztelem a véleményét bárkinek is,de had legyen nekem is .

És ha fölteszek egy valakinek nem tetszö kérdést-EL LEHET MENNI MELETTE.

Én nem mondtam senkire semmi bántót...

2011. jan. 12. 20:56
 16/36 anonim válasza:
81%
Egy "férfi"soha nem üt meg olyat aki nem tud visszaütni!Ennyi a férfiasságodról bunkókám!
2011. jan. 12. 20:58
 17/36 A kérdező kommentje:
Miért?Én kit üttem meg?
2011. jan. 12. 20:59
 18/36 anonim válasza:
81%
Azokat akiket lepontoztál és nem tudnak visszapontozni!Gondolom így értette.Bizony nem szép dolog!Kemény legény lehetsz!!
2011. jan. 12. 21:03
 19/36 A kérdező kommentje:

21:03

Téged fölpontoztalak.

Ha ez nektek ilyen sokat jelent én szivesen fölpontozlak ezután.Mindenkit.Bármit irjon.

Ezen nem muljon..

2011. jan. 12. 21:06
 20/36 anonim ***** válasza:

A létezés felette áll az értelemnek!!

Ne ott keresd.

Csak a szívedben van meg a válasz...

Tudom itt néha uncsi meg fárasztó amig rá nem ébredsz honnan és miért jöttél és a legjobb döntés visszamenni...

Majd a végén. :-) addig is türelem

2011. jan. 12. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!