Mi az értelme az egésznek?
ha ennyire lecsupaszitva nezzuk, akkor semmilyen.
biologiai ertelme a fajfenntartas. AZaz, a fajunkat visszuk tovabb. Mint az osszes bogar, kecske es sundiszno. EZ a feadatunk, hisz belenk van kodolva. az emberi egyednek, az egyennek nincs sok ertelme azon kivul, hogy teljesiti a fent emlitett feladatat. Mi a szerencses faj koze tartozunk, mert egyaltalan gondolkodni tudunk ilyeneken. Bar ugye az nem is igazan kozhely, hogy boldogok a tudatlanok, mert tenyleg igaz. Ha nem gondolkodsz ilyeneken, ha nem gondolkodsz egyaltalan, akkor tokeletesen beleillesz a tarsadalomba, es az igenyeid sem haladjak meg a lehetosegeidet sohasem, ezzel is egy szurke, amde stabilnak mondhato eletet elsz.
VOltam pakisztanban. Lattam, ahogy a hajo bontoban az emberek csupasz kezzel bontanak hatalmas tankerokat. Megszuletnek oda, felnonek, ott csak azt latjak, elfogadjak h ezt dobta a gep, es keves kivetellel nem is akarnak onnan elmenni. Eleg az nekik.
Minnel tobbet utazol, minnel tobb kulturat, szokast es babonat ismersz meg, annal jobban rajossz, hogy a vallasos dogmak, az emberi kontrol amit a masikra akarunk eroltetni mennyire nyilvanvaloak.
Nincs ertelme ha az egyen erdeket nezzuk mondjuk egy 200 eves idotartamot. Ez van. Ezt nem tudod megvaltoztatni. Ha meg az emberoltoi ertelmet keresed, azt meg az elozo valaszomban olvastad...
Dehát akkor szerencsések vagyunk,hogy nem lettünk pl.bogarak,vagy kecskék?Ez a véletlen müve?
Akkor minden véletlen van,És ha minden véletlen,akkor semmit se kéne csinálni,hisz ugyis minden véletlen történik.
A dogmákba én sem hiszek
23:45
Igazad van teljes mértékben! Egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!