Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak az nyerhet a lottón...

Csak az nyerhet a lottón milliárdokat akinek ez benne van a karmájában, bele van írva a sorsába? Én miért nem nyerek??

Figyelt kérdés
Pedig annyira szeretnék milliárdokat nyerni. Nekem nem folyna ki a kezemből mert nem erdekel a luxus. Életem végéig elég lenne befektetnék segítenék is embereken. Nem érdemlem meg ezt??

2022. dec. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

" azért, mert a karma nem büntetés-jutalmazás rendszere, hanem ok-okozati rendszer."

Ez esetben viszont nem tudom, hogy mi köze van az élethez. Hiszen bármilyen történésnek van előzménye és következménye. Egy vulkánkitörésnek is, egy villámcsapásnak is. Ezek mind részei az ok-okozati összefüggéseknek.

2022. dec. 28. 20:44
 72/76 Grimfox ***** válasza:
Igen. Írtam is, hogy fizikai, kémiai úton ezt Newton (asszem) harmadik törvénye meg is magyarázza. Szellemi szinten viszont nem teljesen. Mondjuk a karma, és a karma élő, cselekvő dolgokhoz kötése előfeltételezi, hogy aki ezzel foglalkozik minimum elmélet szintjén elfogadjon egy metafizikai valóságot, vagy "dimenziót", ahol az élőlények nem anyagi tulajdonságai léteznek.
2022. dec. 28. 20:59
 73/76 anonim ***** válasza:

72 - Értem, köszönöm a válaszodat!

A lényeg, hogy a tetteinknek következményei vannak, akár hiszünk az általad említett dimenzióban, akár nem.

2022. dec. 28. 21:03
 74/76 Grimfox ***** válasza:
52%
Végül is igen. Bárhonnan is nézzük, amit teszünk, annak következményei lesznek.
2022. dec. 28. 21:05
 75/76 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy eddig nem jött össze, még összejöhet
2022. dec. 31. 00:15
 76/76 anonim ***** válasza:
100%
Címlapon: a gyakorin bánkódott a karma miatt, az új lottónyertes.
2022. dec. 31. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!