Csak az nyerhet a lottón milliárdokat akinek ez benne van a karmájában, bele van írva a sorsába? Én miért nem nyerek??
hat a lotto nyeres adomentes (vagyis adozott)
a lotto zrt az jotekonykodik is
vagyis mennyire lehet nyereseges nekik? borzasztoan
vajon hanyszorosat profitaljak kaszaljak a kihirdetetett jatekosok nyeremenyeinek? sokszorosat kell, hogy fentartthato legyen ez a vallalkozas, sok gep, alkalmazott stb.
25, a politikához én is gyökér vagyok. Nem is kicsit. De attól még azok is dolgoznak. Na nem kétkezi munkát. És általában semmi hasznosat. Főképp az agyukat dolgoztatják. A korrupt politikusok például azon, hogy hogyan lehet ezt, vagy azt a törvényt, jogszabályt megkerülni, vagy a saját hasznukra kijátszani. Kapcsolatokat építenek ki, és kihasználják az ezekből fakadó lehetőségeket. Ha már van pénzük, akkor befektetnek, forgatják a pénzt, ezért az tovább gyarapodik. Ez hosszadalmas, és sokat kell utánajárni. Az agyam lesorvadna, ha ezzel kéne foglalkoznom.
A karma nem büntetés, vagy jutalom. Ha valaki "szentként" élt, az lehet hogy egy nagyon szegény, de szerető, és tisztes családba fog születni, olyan helyre, ahol a szellemi élet előbbre való, mint az anyagi, és így könnyebben kezdhet újra egy szellemi, másoknak is előnyös életet. Aki gazdagnak születik, nagy eséllyel már korábban is az volt, és jól gazdálkodott a pénzével, rengeteg időt, és erőt fektetett bele. Törekedett a gazdagságra. Vannak egész dinasztiák, ahol gazdagnak születnek, és generációról generációra növelik a vagyont, az ide születők nem herdálják el mindezt, mert a család nevelése ezt megelőzi. Mások gazdagnak születnek, és felnőtt korukra lecsúsznak, mert beleszülettek a "jóba", de nem tudták, mint kezdjenek vele. Nekik is hasonlóan megvolt a karmájuk, hogy jó helyzetből induljanak, de az a karmájuk már nem, hogy ezt önállóan meg is tartsák. Ahhoz dolgozni kellett volna az ügyön, de ezt nem tanulták meg, maguktól pedig nem ismerték föl. Egyik sem jutalomból született ilyen helyzetbe. Azért születtek ilyen helyzetbe, mert ilyen karmát alkottak. Olyan karmát, ami csak pénz közelében tud kiegyenlítődni. Ez kivált igaz a lecsúszó gazdagokra, akik elszegényednek, elherdálják a vagyonukat. A pénzes klánokba születők akkor sem tudják elherdálni, ha ilyen a karmájuk. Az övék halmozódik, és egy későbbi életben jön elő újra.
Egyetértek, hogy a pénz azóta úr, mióta feltalálták. És azóta csak a baj van vele. De a mai társadalmi formánk nem képes létezni nélküle.
Nekem nem a Sors Könyvében van megírva, nem is a Karmám nem engedi, hogy nyerjek bármilyen szerencsejátékban.
Egyszerűen tudatában vagyok, hogy mindenképp a bank nyer, tehát ilyen feltételekkel nem játszom.
.
A Lottón befolyt összeg fele képezi a nyereményalapot, annak százalékát kifizetés előtt levonják adóként.
32, fú hát nagyon kacifántos dolgokat írsz/tudsz :D kicsit le is zsibbadtam mire ennyi mindent el tudok olvasni/feldolgozni :D én ilyesmibe még csak bele sem gondoltam karma kapcsán. Kivételesen ezzel kapcsolatban nagyon egyszerűen gondolkodtam ergo pénz=nagyon jó karma, szegénység=nagyon rossz karma… de persze jobban belegondolva ez bonyolódhat.
Ez a “szent” élet utáni szerető, de szegény családba való beleszületést szintén nem láttam volna opciónak eddig, de elgondolkodtató. Főleg hogy így valóban a szeretetre koncentrálhat az illető és nem rontja meg a pénz.
Mert azt viszont tapasztalatból tudom hogy az emberek nagyon nagy többségét megrontja a pénz, sőt ha pénzéhes típus akkor azzal már szinte biztos hogy rossz karmát termel magának.
Én elég önző módon ugyan, de elsősorban mindig a saját karmámmal vagyok elfoglalva hogy mit miért kaptam és próbálom kideríteni, eddig nem sok sikerrel.
Szerintem nekem elég sokat nyomhat a latban a pénz körüli karmám, mert olyan helyzetben vagyok hogy lehetne sok, de az élet mégis elvette tőlem ezt az opciót egy olyan dologgal ami csak nagyon keveseket súlyt. Sőt a családom, a társadalom ösztönözne is arra hogy könnyen pénzhez jussak. Emiatt vagyok frusztrált, emiatt agyalok ennyit mindig a pénzügyi helyzeteken meg próbálok ezzel kapcsolatban infóhoz jutni spiritualitás szempontjából. Szinten nem sok sikerrel. Valószínűleg sosem fogom megtudni hogy miért kaptam ezt ilyen kirívóan.
Politikára visszatérve, nálam ott megáll a tudomány hogy miért állnak a törvény felett a politikusok, mert ugye ahhoz hogy elvileg közpénzből meg uniós támogatásból milliárdokat lehessen lopni, ahhoz le kell fizetni a törvényhozókat, meg mindenkit is.
Nálam itt véget is ér a dolog, mert nem értem hogy ezt gyakorlatban hogy lehet megtenni.
egy az ötven milliárdhoz az esélyed
Ötven milliárdnál is több szelvényt kell kitöltened hogy biztosan nyerj
Ez persze lehetetlen mert nincs időd kitölteni és feladni
37
Az ötven milliárd egy kicsit sok lesz. Ötös lottón 1 a 44 millióhoz az esélyed a telitalálatra.
Mondjuk ennyi szelvényt is képtelenség feladni, ha jól számolom, századmásodpercenként kellene feladnod egyet, hogy az összes beleférjen a következő sorsolásig. Meg valószínű többe kerülne, mint a nyeremény.
36., hát én se most szoptam az ujjamból, rengeteget olvastam a témában, és sok éve gondolkodok ilyesmin. Egyben nekem is lezsibbadna az agyam, ha ilyenen kéne gondolkodni.
A karmában az az érdekes, hogy nem igazán önzés, ha a saját karmáddal foglalkozol. Ez a lényege a dolognak. Ha a saját karmáddal foglalkozol, igyekszel tényleg megfelelő irányba terelni, akkor másokra is úgy fogsz hatni, hogy az ő karmájuk is megfelelő irányba mozogjon. A megfelelő nem jelenti feltétlen azt, hogy kellemes. A jó irány sok esetben elég kellemetlen úton megközelíthető csak, mert a jó irány útjában áll a korábbi rossz karma. Ha átjutsz rajta, kevesebb az akadály.
A pénz, és a spiritualitás ellentétes. A spiritualitás szellemi gazdagságra törekszik. A pénz anyagi gazdagság, és ahhoz, hogy hozzájuss, "földhözragadt" módon kell dolgoznod. Ha valaki mindenféle praktikát bevet, hogy pénzhez jusson(akár sikerül, akár nem), az nem spiritualitás, csak mágia, varázslás. Aki beéri annyival, amennyiből ő is, és azok is, akikért felelős meg tudnak élni, az nem kerül a pénz csapdájába, marad ideje a szellemi életre is. Az ilyen ember azért dolgozik, hogy megteremtse a körülményeket magának, nem azért szerez pénzt, hogy azzal még többre tegyen szert.
A politikusok pengeélen táncolnak. Azon igyekeznek, hogy ne billenjenek le a haláluk, vagy legalább a visszavonulásuk pillanatáig. Ha ez sikerül, akkor sok pénzt tudhatnak magukénak. Kérdés, hogy megéri e ezért egy életen át kapálózni, és stresszelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!