Csak az nyerhet a lottón milliárdokat akinek ez benne van a karmájában, bele van írva a sorsába? Én miért nem nyerek??
"Nekem nem folyna ki a kezemből mert nem erdekel a luxus. Életem végéig elég lenne befektetnék segítenék is embereken."
A leggyorsabban éppen úgy folyik ki, ahogy leírtad, nem pedig a luxus miatt. A befektetéssel pl. elbukhatsz könnyen vagyonokat, az embereken való segítséggel pedig, ha szétosztogatod, szintén elfolyik az egész. Szerintem ne bánd, hogy nem nyerted meg!
Nekem egy életre nemhogy milliárd, 3-4 száz millió is elég lenne. Nekem a luxust azt jelentené, hogy több nem a legolcsóbb tusfürdőm van az új, nem használtan 30 ezerért vett zuhanykabinomban, és van otthon a hónap mindennapjára egy fátyolmaszk + nem rohad le rólam a cipő, bármikor vehetek újat, olyat, ami nekem tetszik, és a boltban nem kell semminek akciósnak lennie, hogy beleférjen, de nem naponta homár meg ételrendelés az evés. Tehát nem költöznék el 5 szobás penthouse-ba, vagy kastélyba, csak ebben a kis lakásban élnék békésen a kutyáimmal, és az életben soha többet nem dolgoznék pénzért. Magamnak csinálnék hírnevet, kemény munkával, de nem a pénz motiválna, és ebben az országban azokkal nem is tudnám megszedni magam, akkor sem, ha a legjobb lennék. Élnék, nem csak léteznék. És erre sem sikerül. Aztán felőlem a fél világ megnyerheti az Eurojackpotot, nekik minimum egy milliárd, én nagyon szépen, kiegyensúlyozottan meglennék a fent írt néhányszáz millióval. Apám 30 éve biztos játszik, öt ujján számon tudja tartani, hányszor volt hármasa, négyes vagy ötös soha.
Sokat törtem a fejem, és végső soron ott kötöttem ki, hogy ha létezik is isten, angyalok, démonok, bármiféle varázslat, ezt nem ezek határozzák meg... dönts jól a lottó kitöltésénél, és ha a tiédet húzzák ki, az persze lehet szerencsének mondani, de az ezotéria kategóriás már. Szerintem helytállóbb Fortunánál, hogy jól döntöttél, mert azokat a számokat húzták ki, és élvezheted. Ez ügyben és még jóval korábban gyerekként kismilliószor könyörögtem sírva minden lényhez, de közel két évtized alatt (most vagyok 21) év alatt senkihez nem ért el semmi.
Az előre megírt sorsot azért tartom hülyeségnek, mert a sok sorsfonál egy egymáson átívelő rendetlenség. Az embernek saját döntése van, ami így vagy úgy hatással van másra, mindegy, milyen kis mértékben. És a kis mértékben történő változás egyik változást követve valakinek jó vagy rossz változást eredményezhet. Követhetetlen a lehetőségek tárháza, egy valaki változtat valamin, minden borul, változik.
Energiákban ellenben azóta hiszek, hogy anno egy osztálytársam csúnyán megszívatott órán (játszott a félelmemmel, rám dobott egy poloskát). Korábban más is kihasználta ezt a félelmemet, és hát újra poloskás élményt megélni már igencsak felébresztette bennem a szunnyadó vulkánt. Nem ordítottam, meg sem szólaltam, kívül nyugodt maradtam, belül azonban robbantam; negatív érzelmek leptek el, mint egy hatalmas, kavargó sötét felhő, amit rá akarok szabadítani a csajra. Nos, 10 másodperccel később a csajszi megbotlott a saját lábában és olyan szerencsétlenül esett, hogy kitörte egy fogát. Nem adtam hangot, de a számon ott formálódott, egy akaratlan "bocsánat" a hirtelen döbbenettől.
a karma szerint húzták ugyanazon számokat 2x is?
egymás utáni héten?
Ebben a világban általában a legundorítóbb, leggusztustalanabb embereknek van a legtöbb pénze, nulla munkából. Csak nezd meg mit csinál a magyar kormány. És semmilyen büntetést nem kapnak.
Szóval igen, mindenképpen rossz vagy jó karma hogy élvezheted e a luxust, vagy nyomorogsz és nincs belőle kiút
"Nem létezik szerencse meg véletlen, mert minden a karma alapján történik."
Akkor meg miért sírsz, hogy nem nyersz a lottón? Szar a karmád, ezt érdemled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!