Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak az nyerhet a lottón...

Csak az nyerhet a lottón milliárdokat akinek ez benne van a karmájában, bele van írva a sorsába? Én miért nem nyerek??

Figyelt kérdés
Pedig annyira szeretnék milliárdokat nyerni. Nekem nem folyna ki a kezemből mert nem erdekel a luxus. Életem végéig elég lenne befektetnék segítenék is embereken. Nem érdemlem meg ezt??

2022. dec. 25. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
15%

#19 keresztenyek

azert van jo soruk mivel Istenben hisznek az Atyaban es betartjak a Fiu tanitasait

te betartod?

ellentmondasosan gondolkodsz

ha lemondasz az ilyen kicsinyessegekrol es Jezust koveted akkor nem lesznek gondjaid, anyagiak sem, de korantsem ez a lenyeg, hanem hogy lelki gondjaid ne legyenek

2022. dec. 25. 12:15
 22/76 anonim ***** válasza:
80%

Jó de ha nekem rossz a karmám, akkor épp vezeklés folyik?

Mert ha ez igaz, akkor belátom Istenem hibáztam itt hivatalosan be is vallom. És bánom amit tettem de már nem tudom megváltoztatni. Elvileg ez felszabadít? Hogy rájövök azért szívok mert bűnt követtem el, és megbánom mert megszívom utána úgyis.

2022. dec. 25. 12:44
 23/76 Grimfox ***** válasza:
97%

18, azoknak az undorító embereknek is rengeteg munkája van benne, hogy annyi pénzük legyen. Csak nem tisztességes munka. Nem teremtenek értéket, nem foglalkoznak másokkal, csak a saját érdekeikkel. Ha kell, eltaposnak másokat, hogy többhöz jussanak. Megdolgoznak vele, csak önző módon.

Persze ezzel nem támogatom, amit csinálnak. De az egyszerűen nem igaz, hogy nulla munkával érik el. Aki nem csinál semmit, annak nincs is semmije.

2022. dec. 25. 13:13
 24/76 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanazok a számok jöttek ki kétszer egymás után a bolgár lottón

[link]

2022. dec. 25. 15:04
 25/76 anonim ***** válasza:
100%

23, bevallom én nagyon hülye vagyok a politikához meg az életnek az ilyen száraz hivatalos részeihez, soha nem is értettem hogy hogyan működik a világ ebből a szempontból, meg valóban lehet hogy a nagymamám meg a sok neten mártírkodó már szugerált, de nekem így kívülről nem tűnik nehéznek kormányközelinek lenni meg lopni…

Sőt aki mondjuk világsztár és úgy milliárdos, az már keményen dolgozott az biztos, de oda is kellett az erős segítség a sorstól. Szerintem.

Viszont azt nem tagadhatja senki, hogy a pénz azóta a legnagyobb hatalom mióta létezik és ha valaki egy nagyon gazdag családba születik, úgy ez sokaknak megadatik, az mindenképp nagyon jó karma lehet és remélem előző életükben segítő szentek voltak hogy ezt kapták. Másképp nehéz lenne elfogadni hogy van ilyen.

Bár nem mintha a sorsot érdekelné hogy mit tudunk elfogadni és mit nem.

2022. dec. 25. 15:14
 26/76 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
82%

#24 csorikak nem valami nagy osszeget nyert voln egy ember sem

erdekesebb hogy lehet hogy kihuzott szamsort ujbol ennyien megjatszottak

mi alapjan gondoltak hogy "biztos bejon"?

2022. dec. 25. 15:16
 27/76 anonim ***** válasza:
94%

Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy villámcsapás ér, mint hogy megnyerd a lottót.

Nem jótékonyságból csinálják a lottó sorsolást, úgy van kitalálva, hogy a nagy pénzek az államnál maradjanak.

2022. dec. 25. 15:32
 28/76 anonim ***** válasza:
72%

"Pedig annyira szeretnék milliárdokat nyerni."

De miért ezt szeretnéd? Miért nem inkább azt, hogy olyan munkád legyen, amit szeretsz és jól meg tudsz belőle élni, és még másokon is tudj segíteni? Ez legalább elérhető cél, míg a lottómilliárdok nyerési esélye nullához közelít.

Amúgy tudsz róla, hogy aki hirtelen sok pénzhez jut, és tapasztalatlan pénzügyekben, az milyen hamar kellemetlen helyzetben találja magát? Rokonok jönnek kuncsorogni, rámenős vadidegenek zaklatnak befektetési ajánlatokkal, akár bűnözők célpontja is lehetsz. Tudom, nem szólnál senkinek, de általában kitudódik.

2022. dec. 25. 15:52
 29/76 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem nyersz mert valami elcseszettül kicsi az esélye.
2022. dec. 25. 16:34
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy amikor bejelentik, hogy nyert valaki, akkor tényleg nyert is, és nem a cég nyeli el a lottózók pénzét? ;)
2022. dec. 25. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!