Csak az nyerhet a lottón milliárdokat akinek ez benne van a karmájában, bele van írva a sorsába? Én miért nem nyerek??
Engem is büntet a karma..pedig én sosem akartam gazdag lenni meg eltartott sem meg autot sem akarok..amit magam elérek tudjam eltartani a gyerekeket legyen mhelyem ne vegyék el őket ilyenek..utobbival csinàltam magamnak rossz karmàt..de mindenki tűzbe menne azért akit szeret..
Bàr egy jégkoràlynő lettem kemény szivvel a traumàktol..javulgat de ez sosem lesz a régi..hengerfelyes lett a motorom :(
"Én miért nem nyerek??"
elolvastad már, hogy mit hoz a jövő??
igazad van
nem osztottam 5!-sal
A karma alapvetően nem arról szól, hogy nyersz e a lottón, hanem arról, hogy mik azok a mentális, érzelmi és energetikai állapotok amiket át kell élned.
Tipikus jelenség, hogy valaki nyer a lottón, aztán 3 év múlva lejjebb van anyagilag mint a nyeremény előtt.
Persze a nyeremény és a veszteség is lehet olyan állapot amit át kell élni
Na igen, a nagyon egyszerű létformák nekem is bezavarnak kicsit a karmaelméletbe
De bármilyen lények is okoztak maguknak olyan karmát hogy emberek legyenek, az biztosan nem jó karma volt
Én azon csodálkozom hogy az emberiség erre nem jön rá és még ma is a gyermekáldás szót használják és nem állnak le a gyerekcsinálással
Teljesen mindegy, milyen egyszerű egy létforma. Ami cselekszik, az rendelkezik karmával. Még ha nem is hasonlítható össze egy emberével, akkor is. A karma ok-okozat. A baktériumok is képesek változásokat okozni, cselekedni.
Attól, hogy az ember kipusztul, a karma, amit felhalmoztunk nem válik semmissé. Más formában, de folytatódna ugyanez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!