Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezhet olyan, hogy valakinek...

Létezhet olyan, hogy valakinek nincs sorsa?

Figyelt kérdés

Egy sorsút, amit bejár. Jó, értem, pl az is lehet valakinek a sorsa, hogy otthon kelljen dekkolnia, és próbálni tanítani, jobb belátásra bírni az anyját. De mégis! Létezhet olyan, hogy valakinek nincs előre megírt sorsútja? Egy, az ő számára is hasznos terv, amivel született (?)

Nem igazán arra gondolok, hogy már ledolgozta, megfizette a karmáját,és szabad utat, szabad kezet kapott a saját sorsa fölött, hogy most már 'ő írja az egészet'.

Hanem negatív értelemben.

Vagy akkor annak a személynek az a sorsa, az a terve? Hogy ne legyen helye, hanem csapongjon ide-oda, és csak keresgéljen egész életében? Keresse azt a helyet, ahova tartozik; elismerik, megbecsülik a munkáját.(?) Tehát, 'sehol nincs helye', akkor 'hiába keresi'?

De szó szerint nincs.

A démonokról mit gondoltok? Ha valami ilyen követi az embert, az is lehet a sorsa az embernek, előre betervezve, vagy nem?

Ha valaki megtalálná a helyét, ott segítene Isten, vagy az angyalok ott-tartani őt, nem? Lehet,létezhet, hogy valakinek nincs helye? 30 plusszosan életkorban. Vagy erről nektek mi a véleményetek?

Ha ismertek olyat, aki 35 környékén/ fölött, esetleg 50 fölött találta meg a helyét, kérlek, azt is írjátok le

tegnapelőtt 21:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok, hogy már mintázatszerűen, többedik alkalommal előfordult valakivel, hogy ő eleve csak olyan munkákra adta be a jelentkezést, amit meg tud csinálni, mindig kedves volt, illemtudó volt, nem volt büdös, nem volt kócos, nem volt sáros-rongyos-gyűrött a ruhája; rengeteget kérdezett, addig kérdezett, amíg nem tudott mindent, mert jól akarta csinálni; ha valami nem ment volna, ő látta volna be, és maga ment volna el; és úgy látta, hogy minden rendben van, mert, ha valamit nem jól csinált volna, akkor mondták volna neki a körülötte lévők, hogy "ezt legközelebb ne így csináld, hanem így", tehát ilyen nem volt; hanem egyszercsak koppant, mindenféle indok nélkül repült. Kiderült, hogy valaki folyamatosan áskálódott ellene a háttérben. Olyan is volt, hogy a közvetlen főnököt is megkerülte valaki (nagyobb cégen belül alkalmazott kisebb, másik cég) , ő sem értette, hogy miért akarnák elküldeni a nagyobb cégből akik az ő felettesei kitenni az adott illetőt, kérdezősködni meg nem akart, mert nem akarta kérdőre vonni az ő feletteseit, akadékoskodni, nem akarta, hogy úgy tűnjön, számonkéri őket. Először el kezdte kiadni az illető szabadnapjait, hogy ne kelljen őt elküldenie. A következő hét első napján eleve úgy volt a beosztás szerint is, ami hónap elején előre elkészült, hogy nem kellett mennie, de akkor meg a főnök (kiscégé) beugrott, és mondta, hogy az egész csapat az illető mögött áll, és hogy ne keressek ebben a helyzetben értelmet, mert ha ő (főnök) sem talált,akkor ő (alkalmazott) se fog. És akkor megemlítette az illető az egyik kollégát (kis cégen belül szintén, csak ő nem velük dolgozott, hanem 30 méterrel odébb, fal mögött, bent az irodában, előtte még valszeg a főnök őt is belevette az 'egész csapat'-ba), erre mondta a főnök, hogy neki már az első napon volt egy ilyen mondata az illetővel kapcsolatban, hogy "ő nem lesz jó ide." És akkor ezt,mint kiderült, valószínűleg úgy kellett volna értelmeznie a főnöknek,hogy az az ember, "mindent megfog tenni annak érdekében, hogy eltávolítsa onnan az adott illetőt. || És ez már nem az első eset volt, és sose derül ki, hogy miket kamuznak az illető háta mögött. Lehet, hogy már azt is kamuzták, hogy "Hát én már rengetegszer szóltam neki ezért meg azért", de ilyen nem volt!! Ebből adódóan merült fel a gyanakvás, hogy valami démon szabotálhatja az adott illetőt, hogy ha van egyetlen darab "rosszaságra" való hajlamos kolléga, akkor az meg is teszi, hogy minden indok nélkül, a sötétben,háttérben áskálódva, kirúgatja a másik embert. Mondjuk ez lehet személyiségből is adódó, nem csak démon. Így semelyik munkahelyén nem tudott megmaradni 3 hónapnál tovább. Egy hely volt, ahonnan magától jött el, ott meg nyíltan volt olyan elviselhetetlen, inkorrekt, kiállhatatlan stb a főnök, hogy belebetegedett volna az illető, ha ottmarad.
tegnapelőtt 22:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó,igen,keressek,szóval rólam van szó, ezt véletlenül elmulasztottam átírni.
tegnapelőtt 22:58
 3/14 A kérdező kommentje:
*Szóval,hogy ha van egy alapból genyó kolléga, a démon rá is veszi,hogy titokban szabotálja a karrieremet. Vagy magától, márhogy alapból ilyen,hogy kirúgatna, mert ha hatalmaskodhat valaki fölött, az átmenetileg helyrehúzhatja az egóját, az önértékelését;mert ettől hiszi el csak, hogy "ő valaki".(Amúgy munkahelyen nem szoktam ezós dolgokról beszélni, általában melóval kapcsolatos dolgokról folyik a szó, ha meg mégsem, akkorse hozza föl senki az ezotériát, én sem, mielőtt valaki annyira különcnek gondolna. Hanem nem tetszett valakinek a fejem. Pedig kedves voltam, és a genetikám is jó. Nem én vagyok a legszebb, de csúnyának egyáltalán nem lehet nevezni. Olyannak nézett, aki nem szól vissza (akár balféknek,látszik rajtam,hogy kedves,aranyos,jólelkű vagyok, lehet,hogy az is látszódik rajtam, hogy feneket nyalni nem fogok,mert azt minek,nekem elég,ha jóban vagyunk, és mindenki (jó lenne,ha valódi) tisztelettel van egymás iránt,) tehát látszik rajtam,hogy én nem szeretek beleállni vitákba,tehát lehet,hogy arra gondolt,hogy "könnyű célpont vagyok,mert úgyse állnék ki magamért/ nem tudnám megvédeni magam az ő szavával szemben, főleg,ha engem meg se kérdeznek,hanem egyszerűen csak repülök. (Amúgy, annál a legutóbbinál, mikor a főnök itt volt személyesen, azt mondta, mondta kb, hogy "ha valaki ellene (ő,a főnök ellen) is tesz (kijátszotta őt, háta mögött szervezkedett),akkor azt meg szokta 'hálálni'". Valahogy így mondta. Szóval ott az emberke már nincs ott.
tegnapelőtt 23:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Hidd el. Csinálnak neki. Olyat hogy a fal adja a másikat 😂
tegnap 00:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Jaaah,értem. :) Asszem. :S :) Hát, akkor, ez is egy sors. Felpontoztam a válaszod.
tegnap 00:45
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Karmikus körök vannak, nevezheted sorsnak. Valamit csak ott tudsz megtanulni, ledolgozni ezért maradsz még ott. Ha nincs dolgod azt úgyis érzed, jelez a belsőd, lépsz, vagy akaratodon kívül penderítenek ki. Olyan is van hogy valakinek sokat kell küszködni mire megtalálja a helyét. Nagy írok is sokat szenvedtek mire ráléptek az írói pályára, valaki még életében lett elismert, valaki a halála után. Úgyhogy leckék, feladatok vannak, addig nem mutatják meg neked amíg nem vagy kész rá. Lehet hogy érned kell, gyógyulnod kell. A tudatlanoknak sorsuk van, a tudatosaknak inkább útjuk. De mindig úton vagy és mindig a karma törvénye formál, semmi sincs véletlenül.

Ha valaki sikeres, az általában az előző életeinek az érdeme vagy annyi tapasztalata van hogy egyszerűen a siker garantált.

Ettől még ugyanúgy formálja a következő életét a helyes vagy helytelen cselekedeteivel, folyamatos teremtés van.

tegnap 11:33
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

4 vagyok kicsit kifejtem, mert nem volt teljes amit írtam.

Igazaból midnegy hogy van-e sorsa valakinek vagy nincs mert ha nincs, akkor "csinálnak neki".

Ezt úgy értem, hogy ugye az emberek nem önmagukban létező egymastól elzártan élő valakik, így az életúk sorsuk karmájuk ki minek hívja is össze van kötve, mint egy hálózat, össze is gubancolódhat.

Szóval ha neadjisten van valaki, aki ledolgozta minden karmáját, vagy úgy jött hogy úresjáratban "sors nélkül", a körülötte lévők nem így jöttek. Tehát a többi ember sorsába fog belegabalyodni az illető és az a sok fogja csapkodni ide-oda.

Gondolj bele, hogy ez a a sodródom az árral hogyan működik akkor, hogyha nem te hozod magaddal az irányt, hogy merre menjen az ár, hanem a körülötted lévő sok embehez kötődő "áramlat" visz és csapkod. Fun fact: Ha sok különböző irányú áramlat talalkozik, olyan csudijó dolgok is kialakulhatnak, mint egy örvény, ami lehúz a fenébe.

Én egyébként hasonlót élek meg, szerintem én cél nélkül születtem le, ha megfeszülók, akkor sem tudok egy célt megelleni, de teljesen felesleges, mert ha lenne célom, úgysem tartanék ki mellette, mert nem érdekelnek.

De így meg midnenki aki körülöttem van, és úgy kapaszkodik a céljába mint Gollam a gyűrűbe, na ők mind használható sakkfigurának néznek. Bár most már egyre kevésbé, mert nem hagyom, dolgozok rajta.

A démonokról.

Ugye barmiylen negatív entitás mások negativitásából, dühéből, félelméből, leginkább fájdalmából táplálkozik.

Valahol olyat is olvastam már, hogy ilyen entitás nem kerül az ember életébe, ha nem hívja be.

Na én ezt nem gondolom, hogy így lenne, hogy tudatosan behívja, mert senkinek nem kell ilyen. Szerintem inkább az lehetséges, hogy az adott ember nagyon negatív lelkiállapotban van, dühös, fél, kvanagy fájdalommal él (lelki szempontból), és ez az állapot, ami az entitást odacsalja, mert ugye az ezzel táplálkozik, neki egy ilyen az egy ingyenes 3-michellin csillagos svédasztal.

Igenám, de mi alakítja ki ezt a lelkiállapotot bárkinél?

Elmondom: mérgező/toxic környezet és neveltetés, extrém traumatizálódás...

De ezeket meg nem démon adta, hanem az élet...

Szóval akkor az élet játszik rá egyes esetekben arra, hogy hasonló létrejöhessen.

Jár a taps! 👏👏👏

De persze ezt is meg lehet magyarázni, hogy majd ebből mennyi midnent fog tanulni az adott ember stb stb...

Én nem hiszek a "teher alatt nö a pálma" elv szerinti nevelésben, abban hogy az élet odab@sz, és akkor majd az ember abból mennyi minden fog tanulni fog. Hoyg jót fog tanulni...Jót biztos nem fog, ha bármit is tanul, akkor rosszat.

tegnap 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

Emelni csak magadat tudod, vagy jó emberek által. A negatív csak lehúz, behúz, olyan mint egy fekete lyuk ami mindent elszív, ez a természete.

Ha rombol, akkor sem alkot, csak az alkotást tudja deformálni, tönkretenni.

tegnap 12:42
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
Senkinek sincs sorsa.
tegnap 12:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöldek mindre ♥
tegnap 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!