Szellemek léteznek? Igen!
Látom a szellemeket , és beszélnek hozzám. Erre kb. 1hete jöttem rá amikor mentem hazafelé , egy kislányt láttam az úttest közepén álldogálni. Ment felé egy autó és én ordítani kezdtem h állj , álljon meg!!! de a kocsi ment tovább és "átment" a kislányon. Ő rám nézett és csak mosolygott. A többi ember totál hülyének nézett.
Haza mentem és kész voltam. Éjjel meglátogatott megint a kislány és mondta h kiválasztott vagyok. A történtek óta látom Őket és hallom Őket.
NE NÉZZEN SENKI HÜLYÉNEK. NEKEM IS NEHEZEN MENT H FELDOLGOZZAM.
csak annyit szeretnék kérdezni , h ezt hogyan tudnám kicsit...korlátozni? vagy ezt nem lehet? h ne lássam Őket mindenhol?
kajak láttál sárkányokat?? hozzám csak a kilincs beszélt amikor beszívtam :D
dde nem ,ez most komoly. és igaz!
Sokat olvastam már a szellemekről/kísértetekről. Az én véleményem szerint csak képzelgés, melyet bármi kiválthat a környezetünkben vagy a testünkben. Lehet ez akár még betegség is, melyet a tudósok nem fedeztek fel. Én is láttam már "szellemet", méghozzá egy menyasszonyt, félig áttetszően a szobámban. Mivel én is úgymond "félszkeptikus" vagyok, nem foglalkoztam vele és lám... eltünt. Nem ölt meg és nem is bocsátott rám átkot.
Ennek ellenére nem mondom, hogy nem léteznek, csak kevés a bizonyíték(tudományos) rá.
a sok baromkodó miért itt olvas? akkor már valamilyen szinten őket is érdekli őket a dolog az tuti,mert ha engem nem érdekel valami nem kattintok rá!
évszázadokkal ezelőtt még azt mondták hogy a föld lapos,hogy a holdra nem lehet eljutni,akkor szellemek mi a P*CSÁMÉ NEM LÉTEZHETNEK???
én hiszek neked,de majd pls írd le hogy mi történik ha lesz még később vmi
Az elején még adtam is lehetőséget a történetednek. Aztán jött a "kiválasztott vagyok" szöveg", és ennyi volt.
Ha valaki valóban ennyire különleges személy lenne, az nem GYK_n fog válaszolni. Mert kell hozzá némi emberi bölcsesség, hogy valaki kiválasztott legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!